Spannende prijsuitreiking Eenakterfestival, 13/3/2015

De avond van de prijsuitreiking van het Scholieren Eenakterfestival in het Hofpleintheater was vreselijk spannend. Na veel positieve reacties van vrienden, familie en leerlingen van de andere scholen waren de Eenakters heel erg benieuwd naar de mening van de publieks- en vakjury. Er werden in totaal zeven prijzen uitgereikt. Het oordeel van de  jury luidde *tromgeroffel* als volgt:

  • Prijs ‘Beste mannelijke spelmoment’: Floris van de Graaf (1V3)!
  • Nominatie ‘Beste vrouwelijke hoofdrol’:  Kira de Haan (2V3)!
  • Nominatie ‘Beste vrouwelijke spelmoment’: Isis de Klerk (1V3)!

Wij zijn niet alleen ontzettend trots op deze spelers, maar natuurlijk op alle spelers, vormgever en regieassistent! Het was een heel fijn team op mee samen te werken. We hebben genoten van hun energie, plezier en lef. Iedereen wordt heel erg bedankt voor het aanmoedigen! Nila Luyten wordt bedankt voor de foto’s (ex-leerling van het Wolfert Lyceum, die o zo graag mee had willen doen). Klik hier voor alle foto’s.

Groetjes, Willemijn van Bakel en Lizz van den Berg (docenten drama)

Dinsdag trapten onze leerlingen het Eenakterfestival af met de voorstelling ‘Romy & Julia’. Het stuk is gebaseerd op de klassieker ‘Romeo & Juliet’ van William Shakespeare. Met deze voorstelling brachten zij het pesten via social media en de acceptatie van homoseksualiteit aan het licht en wat voor effect het kan hebben op een individu. 

DSC_0472_resize DSC_0461_resize IMG_0489_resize