Hoog leesniveau Read2Me!, 5/3/2015

De jury was zeer enthousiast over het hoge leesniveau van onze Wolfert Lyceum leerlingen Tigo en Zita (1HV1), Isha en Dakota (1HV3) en Esmee en Max (1V1) en sprak haar waardering uit voor de inzet van alle kandidaten. Het was voor de jury dus erg lastig om een keuze te maken uit alle goede kandidaten, maar Esmee Eikelenboom (1V1) met ‘Standwacht door M. Middelbeek’ werd uitgeroepen tot winnaar van deze bibliotheekronde!

Esmee ontving als prijs een boekenbon – naast een cadeautje en oorkonde die alle fanatieke voorlezers ontvingen – en gaat als winnaar door naar de provinciale ronde op 1 april 2015. We wensen haar nu al heel veel succes! We zijn ontzettend trots op alle kandidaten die bevlogen hebben voorgelezen en veel dank gaat uit aan de kritische en enthousiaste jury, klasgenoten en overige belangstellenden.

Hieronder een kleine foto-impressie. Klik hier voor alle foto’s. Klik hier voor het persbericht.

Met dank aan de jury: Trees Borkus (verslaggever nieuwsblad De Heraut), Robbert van Atten (eigenaar kantoorboekhandel van Atten) en Simon Fortuyn (wethouder gemeente Lansingerland). De organisatie werd mede verzorgd door Bibliotheek Oostland.

SAM_4380_resize SAM_4381_resize SAM_4360.000_resize SAM_4378_resize