Beste leerling,
Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Allereerst wensen wij jullie een gelukkig en gezond 2022!

Op 3 januari werd bekend dat de scholen voor primair en voortgezet onderwijs vanaf maandag 10 januari 2022 weer volledig open zijn. Dat betekent dat we ons onderwijs weer fysiek kunnen aanbieden en dat er geen wijzigingen in ons lesprogramma of rooster nodig zijn.

We kijken er erg naar uit om na de kerstvakantie weer met elkaar op school te beginnen. We vragen jullie wel opnieuw om de maatregelen die gecommuniceerd zijn na te leven. Hierbij moet je denken aan de hygiëneregels en de afspraak om een mondkapje te dragen als je door het gebouw loopt. Het is natuurlijk ook belangrijk om thuis te blijven als je verschijnselen hebt die bij het virus horen en we stellen het op prijs als er elke week twee keer een zelftest gedaan wordt.

Zoals jullie weten, is er op 10 januari een studiedag voor het personeel waardoor wij jullie op dinsdag 11 januari weer in het schoolgebouw zullen zien.

Als er nog aanvullende vragen of opmerkingen zijn dan is het goed te weten dat we vanaf 10 januari weer bereikbaar zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Wolfert Tweetalig