Kennismaken

Je bent van harte welkom op Wolfert Tweetalig.

Bezoek onze open lesmiddagen, de (online) voorlichtingsavonden en de open dag en ontdek of Wolfert Tweetalig jouw school is.

Open dag voor leerlingen en ouders

Op onze open dag kun je het gebouw verkennen, vragen stellen aan docenten en coaches, workshops volgen en nog veel meer. De open dag heeft al plaatsgevonden.

Voorlichtingsavond
Elk jaar organiseren wij twee voorlichtingsavonden voor leerlingen en ouders. Op deze avond kunnen leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) vragen stellen aan een panel van (junior) coaches en teamleiders.

Online voorlichtingsavonden
De online voorlichtingsavond heeft al plaatsgevonden.

Leerlingen uit groep 8 kunnen zich aanmelden om open lessen te volgen. Op deze middag ervaar je hoe het is om les te krijgen op Wolfert Tweetalig. Voor leerlingen die in het schooljaar 2023-2024 naar Wolfert Tweetalig willen, hebben alle open lesmiddagen al plaatsgevonden.

De start op een middelbare school is behoorlijk spannend. Nieuwe klasgenoten, vakken en verschillende docenten. Wij zorgen ervoor dat jij je bij ons in een mum van tijd thuis voelt door allerlei activiteiten zoals:

  • de wenmiddag in juni: kennismaken met de school en je nieuwe klasgenoten;
  • een speciaal introductieprogramma gedurende de eerste schooldagen;
  • een eigen mentor/coach;
  • een juniormentor uit de bovenbouw;
  • wekelijkse begeleidingslessen: het leren van studievaardigheden;
  • diverse excursies en spetterende schoolfeesten.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de e-mail nieuwsbrief met informatie over onze voorlichtingsactiviteiten voor groep 7/8 leerlingen en hun ouders.