Vakantiegroet

Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), Allemachtig zeg! Wat een jaar was dit. In maart sloten we noodgedwongen plotseling de school en werkten we allemaal verder vanuit huis. In juni mochten we gelukkig weer mondjesmaat het gebouw binnen en vanaf het nieuwe schooljaar in september openen wij weer volledig onze deuren! In dit bericht vind je de […]

Protocol volledig openen schoolgebouw september 2020

Lees hier de protocollen voor het openen van het schoolgebouw in september 2020.

Diploma drive-through

Op maandag 29 en dinsdag 30 juni vonden de diploma-uitreikingen plaats; vanwege de Coronamaatregelen werd de diploma-uitreiking in een ander jasje gestoken. Het werd een  diploma drive-through.

Wolfert Tweetalig in BOOR iMagazine

In de juni-uitgave van BOOR iMagazine werden eindexamenleerling Sara en wiskundedocent Rebecca Wilton geïnterviewd. Sara vertelt hoe ze de afgelopen periode heeft ervaren

Protocol heropening schoolgebouw

Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals je weet, gaat vanaf maandag het schoolgebouw van Wolfert Tweetalig weer beperkt open voor onderwijs op locatie. Wij kijken er enorm naar uit om de leerlingen weer in de school te zien.

Gefeliciteerd aan alle geslaagden!

Wolfert Tweetalig feliciteert alle geslaagde eindexamenkandidaten met het behalen van hun diploma! Petje af!

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig juni 2020

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van juni 2020 te lezen.

Oproep kandidaten Medezeggenschapsraad Wolfert van Borselen

Beste leerling, De Medezeggenschapsraad (MR) van de Wolfert van Borselen Scholengroep zoekt leerling vertegenwoordigers! De MR is een belangrijk onderdeel binnen onze school, omdat het een stem geeft aan alle personeelsleden, ouders en leerlingen.

Heropening schoolgebouw juni 2020

Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals inmiddels bekend, mogen ook de middelbare scholen in Nederland in juni gelukkig hun deuren weer openen voor het geven van onderwijs in het schoolgebouw.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig mei 2020

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van mei 2020 te lezen.