Gefeliciteerd aan alle geslaagden!

Wolfert Tweetalig feliciteert alle leerlingen die in het eerste tijdvak zijn geslaagd! We zijn trots op jullie!

Informatie heropening vanaf 7 juni 2021

Beste leerling, geachte ouder, Onderaan dit bericht, zoals woensdag beloofd, de officiële berichtgeving van ons schoolbestuur, Stichting BOOR. In aanvulling daarop ook een brief van de centrale directie van de Wolfert van Borselen scholengroep over zelftesten.

Corona-update 17 mei

English below Beste leerling, ouder(s)/verzorger(s) en collega’s, Corona heeft de wereld op zijn kop gezet. Ook op Wolfert Tweetalig gaat het anders dan we hadden gepland.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig mei 2021

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van mei 2021 te lezen.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig april 2021

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van april 2021 te lezen.

Wolfert Tweetalig in het Algemeen Dagblad

Zoals jullie weten heeft een aantal leerlingen les in het Luxor Theater. Het Algemeen Dagblad vond dat een unieke gebeurtenis en ging langs om te kijken hoe het bevalt. Valentijn en Tristan (beide TH5) en meneer Rikkerink (geschiedenis) werden geïnterviewd. Lees het hele artikel en bekijk de bijbehorende video hier.

Fysieke lessen op school vanaf 4 maart

Beste leerling / geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals we je eerder lieten weten, starten we op donderdag 4 maart met fysieke lessen op school en dat betekent ook dat we starten met een nieuw rooster.

Gedeeltelijke opening schoolgebouw maart 2021

Beste leerling, geachte ouder / verzorger, Hopelijk heb je een fijne voorjaarsvakantie gehad. Zoals je ongetwijfeld weet, liet premier Rutte in de vakantie weten dat de middelbare scholen weer open mogen op voorwaarde dat iedereen in de school onderling 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Dat betekent dus in de praktijk dat de middelbare scholen […]

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig maart 2021

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van maart 2021 te lezen.

Na de voorjaarsvakantie

Beste leerling, geachte ouder / verzorger, Met de voorjaarsvakantie zo vlak voor de deur, is het helaas nog steeds niet duidelijk of (en hoe) het schoolgebouw na de vakantie weer open mag voor al onze leerlingen. Naar verwachting krijgen we op 23 februari, in de voorjaarsvakantie dus, te horen wat de nieuwe maatregelen voor het […]