Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig december 2018

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Reünie Wolfert Tweetalig, College en RISS

Ter gelegenheid van het vijftigjarige jubileum van de Wolfert van Borselen scholengroep, voorheen de openbare scholengemeenschap Wolfert van Borselen, organiseren wij op 25 mei 2019 een reünie.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig november 2018

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Gratis Office365 voor leerlingen Wolfert Tweetalig

De Wolfert van Borselen Scholengroep heeft het Office365-pakket gratis ter beschikking gesteld aan leerlingen. Dat betekent dat je gratis programma’s als Word, Excel en Powerpoint kunt downloaden. Handig dus wanneer je een verslag moet maken, moet leren voor je Excel-toets of een presentatie moet houden.

Welkom terug!

Welcome back op Wolfert Tweetalig! Met ingang van dit schooljaar wordt maandelijks een nieuwsbrief verstuurd. Hierin staan nieuwsberichten die voor u van belang zijn, maar natuurlijk ook leuke nieuwtjes over de school.

Zomervakantiegroet

Lees hier de zomervakantiegroet van Wolfert Tweetalig.

Schoolboeken 2018-2019

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Het boekenpakket voor uw zoon/dochter wordt door de school besteld. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Het pakket wordt naar uw huisadres verzonden in de laatste anderhalve week van de schoolvakantie.

EditieNL op bezoek bij Wolfert Tweetalig

Wolfert Tweetalig bij RTV Rijnmond

Onze school was weer in het nieuws! Gisteren kwam de cameraploeg van RTV Rijnmond op bezoek om dhr. Koot, onderzoeker Lindy Wijsman én een aantal leerlingen te interviewen over het tegengaan van de zesjescultuur. Wat vinden leerlingen van de 7-norm en hoe blijven zij gemotiveerd om te leren?

Informatie bezoek leerlingen uit Shanghai