Vacancy English teacher

As of March 1, 2022 we are looking for an enthusiastic English teacher with a teaching qualification for a full time position. Are you available? Then please continue to read.

Quarantaineregels voor klassen

Beste leerling, ouder, verzorger, Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het aantal coronabesmettingen in Nederland hoog is en nog steeds toeneemt. Ook veel leerlingen in de middelbare schoolleeftijd en medewerkers op scholen testen positief.

Welcome back!

Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Allereerst wensen wij jullie een gelukkig en gezond 2022!

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig januari 2022

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van januari 2022 te lezen.

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wolfert Tweetalig wenst de leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en het personeel prettige kerstdagen en een gelukkig 2022!

Update corona na de kerstvakantie

Beste leerling, beste ouder(s)/verzorger(s), Op de persconferentie van 18 december is aangekondigd dat scholen voor voortgezet onderwijs vanaf maandag 20 december gesloten zijn. Alleen examenleerlingen mogen naar school en examens en examenonderdelen van (voor-)examenleerlingen gaan door. Op de officiële website van de Nederlandse Rijksoverheid is het besluit over de schoolsluiting na te lezen.

Lockdown

Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), In aanloop naar de kerstvakantie worden we opnieuw geconfronteerd met maatregelen die op iedereen invloed hebben. Dat is natuurlijk voor niemand leuk. Toch zullen we met elkaar deze uitdaging moeten aangaan. Dat vraagt van iedereen extra energie.

Paarse Vrijdag

Vandaag is het Paarse Vrijdag! Dé dag waarop scholieren en leraren de kleur paars dragen om te laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn, ongeacht wie je bent, op wie je verliefd wordt of uit wat voor gezin je komt.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig december 2021

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van december 2021 te lezen.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig november 2021

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van november 2021 te lezen.