Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig september 2023

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van september 2023 te lezen.

Vacature verzuimmedewerker

Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste verzuimmedewerker met pedagogische kwaliteiten voor 5 middagen per week, van 13.45 tot 17.15 uur. Ben jij beschikbaar? Lees dan verder.

Vacancy inspiring math teacher

Wij zijn per direct op zoek naar een inspirerende docent wiskunde met bij voorkeur een eerstegraads bevoegdheid. Ben jij beschikbaar? Lees dan verder.

Vacature docent aardrijkskunde/Geography

Wolfert Bilingual is hiring a geographer with wanderlust! – Wolfert Tweetalig Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent Aardrijkskunde/Geography met een eerste- en/of tweedegraads bevoegdheid! Ben jij beschikbaar en spreek je vloeiend Engels? Lees dan verder. 

Welcome back!

Welkom (terug) op Wolfert Tweetalig! We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en goed uitgerust aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. We gaan er met elkaar een fantastisch jaar van maken! 🏫 🎒

Vacature multidisciplinaire atleet die L.O./P.E. kan geven

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent lichamelijke opvoeding/physical education. Ben jij beschikbaar? Lees dan verder.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig juli

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van juli 2023 te lezen.

Fijne zomervakantie!

Vacature receptionist

Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste receptionist voor 4 dagen per week. Ben jij beschikbaar? Lees dan verder.

Vacature management assistent

Wij zijn op zoek naar een spontane en gedreven management assistent. Iemand die het heerlijk vindt om het reilen en zeilen van onze levendige school op rolletjes te laten lopen en de vraagbaak te zijn waar iedereen terecht kan. Iemand die het als een uitdaging ziet om samen met de hernieuwde jonge schoolleiding verder te […]