Protocol heropening schoolgebouw

Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals je weet, gaat vanaf maandag het schoolgebouw van Wolfert Tweetalig weer beperkt open voor onderwijs op locatie. Wij kijken er enorm naar uit om de leerlingen weer in de school te zien.

Gefeliciteerd aan alle geslaagden!

Wolfert Tweetalig feliciteert alle geslaagde eindexamenkandidaten met het behalen van hun diploma! Petje af!

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig juni 2020

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van juni 2020 te lezen.

Vacature docent Spaans

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Spaans met een eerstegraads lesbevoegdheid! Ben jij beschikbaar? Lees dan verder.

Vacature docent Nederlands

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands met een eerstegraads bevoegdheid! Ben jij beschikbaar? Lees dan verder.

Oproep kandidaten Medezeggenschapsraad Wolfert van Borselen

Beste leerling, De Medezeggenschapsraad (MR) van de Wolfert van Borselen Scholengroep zoekt leerling vertegenwoordigers! De MR is een belangrijk onderdeel binnen onze school, omdat het een stem geeft aan alle personeelsleden, ouders en leerlingen.

Heropening schoolgebouw juni 2020

Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals inmiddels bekend, mogen ook de middelbare scholen in Nederland in juni gelukkig hun deuren weer openen voor het geven van onderwijs in het schoolgebouw.

Nieuwsbrief Wolfert Tweetalig mei 2020

Een nieuwe maand betekent een nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om de nieuwsbrief van mei 2020 te lezen.

Verlengde sluiting Wolfert Tweetalig tot en met 1 juni

24 april 2020 English version below Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 21 april heeft het kabinet bekend gemaakt dat de middelbare scholen in ieder geval tot en met 1 juni dicht zullen blijven. We horen medio mei of we vanaf 2 juni onze schooldeuren daadwerkelijk weer mogen openen. Dit betekent dus dat Wolfert Tweetalig in […]

Verlengde sluiting Wolfert Tweetalig tot en met 28 april

Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), Dank jullie wel voor alle lieve woorden en mooie complimenten die de afgelopen weken onze kant zijn opgekomen, het doet ons erg goed om te merken dat de inspanningen van jullie docenten niet onopgemerkt blijven.