De Ghana kerstmarkt op woensdag 20 december was een groot succes! Het was enorm gezellig en de opkomst van mensen was ongelooflijk groot. Er zijn veel leuke dingen verkocht en de mensen waren erg enthousiast om ons goede doel te steunen. De leerlingen die meegaan naar Ghana hadden niet verwacht dat de opkomst zo groot zou zijn.

Er is een interview gehouden met de krant en er was een leuke opening om de mensen welkom te heten. De loterij met de verschillende prijzen werd ook leuk ontvangen (bedankt Albert Heijn, Verhage en Maison Sjokola).

De grote vraag is natuurlijk; hoeveel geld is er opgehaald voor het goede doel? Hou je vast, er is maar liefst 7.099 euro opgehaald! Dit bedrag werd zojuist aan de leerlingen bekendgemaakt tijdens de pauze. We zijn er onwijs blij mee. We zijn ook enorm trots op de brugklassers die zo’n leuke Ghanamarkt hebben georganiseerd met alle leuke activiteiten en spulletjes die ze zelf hebben gebakken en gemaakt. Het is een wonderbaarlijke bedrag dat we kunnen schenken aan onze goede doelen; Trashy Bags en het project van de tienermoeders in Ghana.

We willen alle sponsoren bij deze heel erg bedanken! U kunt natuurlijk nog steeds doneren, met de onderstaande QR-code. Als school zijn we enorm blij met dit hoge bedrag en hopen op veel meer jaren met mooie donaties aan Ghana.

Hartelijke groet,

Ghanacommissie
Sanne, Roos, Aniek, Jente, Brando, Fenne, Bjorn, Tessa, Gido, Koen, Dylan, Zenzi, Ellemieke, Mette, Laurens, Rosalie, Joris, Rosalie, Eline en Feline