Op dinsdag 20 december organiseren leerlingen uit 5 vwo met bedrijfseconomie een ‘foute kersttruiendag’ om geld in te zamelen voor Save the Children. In groepjes verzinnen de leerlingen activiteiten, waarmee ze geld kunnen verdienen voor het goede doel. Zo kun je lekkere cinnamon rolls en brownies kopen, je auto laten wassen of je laatste kerstcadeautjes inkopen. We vinden het hartstikke leuk als jullie op deze dinsdag je foute kersttrui aantrekken en je steentje bijdragen aan dit goede doel.

Tijdens deze sfeervolle dag komen de kerstgedachte en bedrijfseconomie samen: leerlingen werken samen aan een marketingcampagne, doen inkopen en houden de boekhouding bij. Ze brengen het geleerde tijdens de les dus in de praktijk en hopen daarmee een mooi bedrag in te zamelen voor het goede doel. Al het verdiende geld wordt gedoneerd aan Save the Children die hiermee de leefomstandigheden van veel kinderen verbeteren, in bijvoorbeeld Afghanistan, maar ook in Oekraïne.

Donaties zijn van harte welkom via deze QR code of link: https://scholen.voorsavethechildren.nl/team/wolfert-lyceum-kerstelfjes.