Nieuwsbrief Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum stuurt regelmatig nieuwsbrieven. Het bericht dat er een nieuwe nieuwsbrief is, wordt verzonden naar je mailadres. Mocht je mailadres wijzigen, geef dit dan tijdig aan ons door. Zo mis je nooit iets!

De GSA op het Wolfert Lyceum

Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘man’ of vakje ‘vrouw’. Dat hoeft ook niet. Wat mannelijk of vrouwelijk is bepaal je zelf!

Workshop over pesten

In de week van 7 t/m 11 oktober zijn acteurs van Theaterbureau Horizon op Wolfert Lyceum aanwezig om

Hoe gaat het nu met…?

Deze week kwam er een hele oude bekende naar het Wolfert. Na 14 jaar keerde deze oud-leerling terug naar school. En dan ga je direct kijken en vergelijken: wie is er nog? Wat is er nog hetzelfde en wat is er anders?

Brugklaskamp Lievelde

Deze week is het brugklaskamp in Lievelde, vier dagen vol sportieve, gezellige en creatieve activiteiten.

Leerjaar 3 naar Ieper

De leerlingen van leerjaar 3 zijn twee dagen in het Belgische Ieper.

Kunstmuseum Den Haag

Deze week is het activiteitenweek op school. Leerjaar 4 bezocht het Kunstmuseum in Den Haag waar nu de tentoonstelling True Colors te zien is.

Start Junior Company week

De Junior Company week is gestart! De leerlingen hebben gewerkt aan de ondernemingsplannen, kregen een lezing over marketingstrategieën van Christiano van Olivacce Media.

Hoe gaat het nu met…?

Charlotte van Diemen vertrok na haar eindexamen in 2017 naar Amerika. Een beurs voor college tennis werd haar aangeboden door Georgia Southern University.

Klas 4 bezoekt Tweede Kamer

Op 5 september bezochten alle leerlingen uit leerjaar 4 de Tweede Kamer in het kader van het vak maatschappijleer.