Heb jij al je outfit voor ons kerstgala? Het thema is: The Roaring Twenties. Veren, boa’s, smokings en gelakte schoenen zijn voor deze avond dus weer helemaal in!

Op woensdag 19 december is ons kerstgala in Club Villa Thalia te Rotterdam. De deuren openen om 20.00 uur en sluiten om 22.00 uur. Zorg ervoor dat je dus op tijd bent. Het feest is om 00.00 uur voor de eerste- en tweedeklassers voorbij en om 01.00 uur is het voor de rest afgelopen.

De kaartverkoop begint op dinsdag 11 december. De kaartverkoop is bij de administratie op de tweede verdieping. In elke pauze kun je een kaartje kopen (tot en met de eerste pauze op woensdag 19 december).

Een kaartje voor de eerste- en tweedeklassers kost €6,50 en voor alle andere klassen €7,50. Intro’s zijn ook van harte welkom. Voor hen kost een kaartje €10,-.

VIP arrangement
Wil je echt uitpakken? Dan kan dat met dit extra VIP arrangement:

  • een eigen tafel voor vier tot zes vrienden (voor €30 per tafel)
  • zes muntjes per tafel (geen alcohol en geen Red Bull)
  • een portie bittergarnituur per tafel
  • aparte VIP ingang, dus niet wachten in de rij
  • het kaartje komt erbij (€6,50 of €7,50 per persoon)

Het aantal VIP tafels zijn beperkt, dus wees er snel bij! Je steunt hiermee de kinderen en hun familie in het Sophia Kinderziekenhuis, want de volledige opbrengst hiervan gaat naar de jaarlijkse Lichtjesactie (lees HIER meer).

We hopen jullie allemaal te zien op het mooiste schoolfeest van het jaar!

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie (AC)