Dalton live

Op deze pagina tref je livestreams van onze online informatieavonden en ons open huis. Wij informeren je ook doorlopend via onze speciale Wolfert Dalton Journaals over de belangrijkste kenmerken van Wolfert Dalton. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Heb je een livestream of journaal gemist? Kijk deze dan terug via Uitzending gemist.

Dalton live – online informatieavonden en open huis

0Uren0Minuten0Seconden

Donderdag 21 januari:
online informatieavond
‘Wolfert Dalton live’

Klik op ‘Wolfert Dalton live‘ om naar de livestream te gaan. De livestream start op 21 januari om 18:30 uur op ons youtube-kanaal. Het inhoudelijke programma start om 18:45 uur.

Klik hier om de online informatieavond van 9 december terug te kijken.

Na een algemeen gedeelte kunt u specifieke informatie ontvangen en vragen stellen in onze vier digitale lokalen:

Graag bij binnenkomst uw camera en geluid uitschakelen.

Het Wolfert Dalton Journaal

Brugklasleerlingen van Wolfert Dalton geven in 12 Wolfert Dalton Journaals informatie over de belangrijkste kenmerken van Wolfert Dalton. Van ‘daltononderwijs’ tot ‘reizen’ en van ‘masterclasses’ tot ‘leerlingbegeleiding’; het komt allemaal aan de orde in onze Wolfert Dalton Journaals.

Twee keer per week zetten we een nieuw Wolfert Dalton Journaal online, dus houd deze pagina goed in de gaten en mis niets van Wolfert Dalton!

Wolfert Dalton Journaal 12: Ouderraad

Uitzending gemist?

Heb je een uitzending van Wolfert Dalton live gemist? Kijk dan hieronder terug. Zodra de uitzending beschikbaar is, wordt deze hieronder geplaatst.