Wolfert Dalton Masterclasses

Wolfert Dalton wil leerlingen graag uitdagen en stimuleren om net een stap verder te zetten dan ze normaal zouden doen. Dus organiseren wij een Masterclass, waarin elke leerling kan laten zien dat er een Meester in hem of haar schuilt. De Masterclass bestaat uit een groot aantal cursussen en activiteiten waaruit leerlingen van elk schooltype (Mavo/Havo/VWO) kunnen kiezen.

Bij de ontwikkeling van de Masterclass probeert de school zo veel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en verlangens van de leerlingen. Door certificaten te geven, stimuleert Wolfert Dalton leerlingen om hun best te doen.

Daarnaast kunnen zulke certificaten van pas komen wanneer leerlingen hun deelname aan extra curriculaire activiteiten willen aantonen bij vervolgopleidingen of toekomstige werkgevers.

Een overzicht van enkele masterclasses

Maar er is nog veel meer! De leerlingen van Wolfert Dalton ontvangen elke periode een overzicht van de masterclasses in de e-mail van school.

Haal het beste uit jezelf en zet een stap verder met de Wolfert Dalton Masterclass. Volg een van onderstaande Masterclasses en behaal een Masterclass Certificaat in:

Theater maken
Debatteren
Films en documentaires maken
In het kunstatelier
Programmeren
Muziek
Presentatietraining
Microscopie
En nog veel meer!

Iedere periode wordt per e-mail aan de leerlingen het overzicht van de masterclasses gedeeld. De leerlingen kunnen zich inschrijven via magister.

1
2
3
4
5
6
7
8
1

Masterclass: Debatteren

2

Talentenavond

3

Microscopie

4

Wolfert Atelier

5

Theater maken

6

Volunteering India

7

First Lego League, Robotica

8

Theater