Junior Masterclasses van Wolfert Dalton

Wolfert Dalton organiseert vanaf maandag 9 januari t/m vrijdag 10 februari 2023 Junior Masterclasses. Tijdens de Junior Masterclasses leer je onze school en de manier hoe wij lesgeven – écht daltononderwijs – pas echt kennen.

Op dit moment zijn wij het programma van de Junior Masterclasses nog aan het samenstellen. Je kunt je via onderstaande formulier wel alvast aanmelden voor de Junior Masterclasses, dan ontvang je van ons een e-mail als het programma gereed is. Op dat moment kun je je dan direct inschrijven voor de Masterclasses die jij leuk vindt.

Tijdens verschillende Junior Masterclasses kunnen geïnteresseerde ouders een rondleiding krijgen en vragen stellen aan de aanwezige teamleden. Zodra het programma gereed is, ziet u op het keuzeformulier terug tijdens welke Junior Masterclasses u van harte welkom bent.

Wil jij ook graag deelnemen aan onze Junior Masterclasses?

Vul dan je gegevens hieronder in. Wij houden je dan verder via e-mail op de hoogte van de definitieve data en onderwerpen van de Junior Masterclasses

  • Ik meld me graag aan voor de Junior Masterclasses van Wolfert Dalton in de periode van maandag 9 januari t/m vrijdag 10 februari 2023.
  • Op dit e-mailadres ontvang je informatie over de data en onderwerpen van de Junior Masterclasses van ons.

Junior Masterclasses groep 8

Wij organiseren vanaf maandag 7 november t/m vrijdag 16 december Junior Masterclasses voor een complete groep 8. Informeer bij jouw leerkracht of jullie groep 8 al is aangemeld voor een Junior Masterclass!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de individuele en ‘groep-8’ Junior Masterclasses contact op met Sharon Carrilho via 010 – 892 83 00 of sca@wolfert.nl.