Beste leerling, geachte ouder(s) / verzorger(s),

We kunnen vaststellen dat Nederland na vanavond weer verder open gaat en dat is voor iedereen goed nieuws. Feit is echter dat Corona niet verdwenen is en dat vraagt dus nog steeds van ons dat we de voorzorgs- en hygiënemaatregelen respecteren.

Wat betreft de quarantaineregels voor middelbare scholieren geldt dat zij gewoon naar school kunnen komen als sprake is geweest van nauw contact met een besmet persoon. De leerling moet wel zonder klachten zijn en een zelftest hebben gedaan die een negatieve uitslag laat zien.

Dat geldt ook voor de leerlingen uit de klassen die in quarantaine zijn gegaan. Is de uitslag van je zelftest negatief en heb je geen klachten? Dan mag je vanaf 26 januari weer naar school!

Deze aangepaste maatregel heeft tot gevolg dat we ons dus gelukkig weer vooral kunnen richten op de invulling van fysiek onderwijs.

Wat betreft het eindexamen zijn wederom versoepelingen vastgesteld. Daarover informeren wij de examenkandidaten en hun ouders later deze week via een apart schrijven.

Voor nu in ieder geval genieten van het vooruitzicht dat meer kan en mag. Graag tot ziens weer op school.

Met vriendelijke groet,

Team Wolfert Tweetalig