Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste receptionist voor 4 dagen per week. Ben jij beschikbaar? Lees dan verder.

Wolfert Tweetalig 

Wolfert Tweetalig is de grootste en bekendste tweetalige opleiding voor vwo en havo in Nederland. Wij bieden onze leerlingen eigentijds, innovatief onderwijs in een internationaal georiënteerde omgeving waarin ze leren wat het betekent om wereldburger te zijn. Niet alleen door het curriculum, maar ook door samenwerking met leerlingen in het buitenland, uitwisselingen, reizen en internationale stages. Zij leren Engels op ‘near native’ niveau te gebruiken.

De school wil meer en veelzijdiger zijn dan een leerinstituut. Het coachingsprogramma van Wolfert Tweetalig ondersteunt onze leerlingen om vanuit een growth mindset hun zelfregulerend vermogen aan te spreken zodat zij regisseur over hun leerproces zijn. Zo dragen we eraan bij dat onze leerlingen de wereld met open vizier en vol initiatief en zelfvertrouwen tegemoet treden.

Wij zijn WOLF; Wereldwijs, Ondernemend, Leergierig en Flexibel. Onderwijs aanbieden dat passend is voor de toekomst betekent, leerlingen de gelegenheid geven wereldwijs, ondernemend, leergierig en flexibel te zijn. En dat is precies wat Wolfert Tweetalig doet.

Wat ga je zoal doen?

Als receptionist op Wolfert Tweetalig ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen van (internationale) bezoekers, het beantwoorden van de telefoon (in het Nederlands en het Engels), het helpen van leerlingen die met vragen bij je komen, het toezicht houden op de gang van zaken in de hal en een aantal administratieve taken zoals het registreren van absenties en bezoekers. Kortom: je bent hét aanspreekpunt van de school. Je maakt deel uit van een team met conciërges, de absentiecoördinator en het hoofd facilitaire zaken waar je nauw mee samenwerkt.

Wat vragen wij van jou?

Op een school in een grote stad als Rotterdam, met 1500 leerlingen en zo’n 150 collega’s is geen dag hetzelfde. Daarom ben je flexibel om overal op in te kunnen spelen. Je bent altijd vriendelijk maar staat ook stevig in je schoenen. Verder ben je bereid je handen uit de mouwen te steken om leerlingen en je collega’s te helpen. Je voelt je thuis in een diverse omgeving, je kan met iedereen omgaan ongeacht leeftijd, gender, afkomst en oriëntatie. Je beheerst Engels op het niveau dat je – ook telefonisch –  gemakkelijk kan communiceren met Engelstalige collega’s, leerlingen en gasten. Tot slot heb je bij voorkeur ervaring met het programma Magister.

Wat hebben wij jou te bieden?

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Salaris conform salarisschaal 4 cao VO.

Nadere informatie en solliciteren:
Jouw CV en motivatiebrief in pdf-formaat mail je zo snel mogelijk naar wtsollicitaties@wolfert.nl. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen, bij wederzijdse interesse kunnen gesprekken direct worden ingepland.
Voor vragen over de procedure neem je contact op met management assistent a.i. Anja te Wierik via awi@wolfert.nl of 010-8907726.
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature neem je contact op met Yvonne de Boer via ybo@wolfert.nl of 010-8907722.