Informatie heropening met ingang van 7 juni 2021

Beste leerling, geachte ouder,

Onderaan dit bericht, zoals woensdag beloofd, de officiële berichtgeving van ons schoolbestuur, Stichting BOOR. In aanvulling daarop ook een brief van de centrale directie van de Wolfert van Borselen scholengroep over zelftesten.

Met ingang van maandag 7 juni aanstaande hoeven leerlingen op Wolfert Tweetalig onderling geen afstand te houden. Daardoor kunnen alle leerlingen weer tegelijkertijd naar school. Leerlingen moeten nog wel afstand houden van het onderwijspersoneel. Alle andere adviezen en richtlijnen van het RIVM voor scholen blijven gelden, zoals handen wassen en mondkapjes in de gangen.

Omdat een deel van de docenten vanuit huis lessen zal blijven verzorgen en wij ons goed voor kunnen stellen dat dit voor een deel van de leerlingen ook geldt (graag aangeven via dit formulier op de website) en er dus feitelijk nog steeds sprake zal zijn van hybride onderwijs, blijven we met verkorte lesrooster werken. Bijkomend voordeel is, dat we zo in de middag The Gearbox en verschillende andere activiteiten aan kunnen blijven bieden.

Maandag 31 mei worden er in alle kluisjes 4 zelftesten gelegd die leerlingen mee naar huis moeten nemen. Zo kan iedere leerling zich m.i.v. de heropening twee keer per week thuis testen. Zodra de volgende lading zelftesten bij ons binnenkomt, leggen we deze zelftesten weer in je kluisje.

We wensen je alvast een fijn en zonnig weekend toe.
Met vriendelijke groet,

Wendy Groen
Directeur