Fysieke lessen op school vanaf 4 maart

Beste leerling / geachte ouder(s), verzorger(s),

Zoals we je eerder lieten weten, starten we op donderdag 4 maart met fysieke lessen op school en dat betekent ook dat we starten met een nieuw rooster. We hebben besloten om naar een rooster te gaan waarbij we werken met lessen van 60 en 30 minuten i.p.v. van 90 en 45 minuten. Zo houden we de schermtijd voor de leerlingen thuis beperkt en ontstaan er aan de randen van de dag mogelijkheden voor sportevenementen en drama workshops op externe locaties. Het Luxor Theater Rotterdam biedt Wolfert Tweetalig extra ruimte. Jij krijgt straks dus ook lessen in het Luxor, uniek toch?

Lestijden

De roostertijden zien er dan m.i.v. donderdag 4 maart als volgt uit:

Met uitzondering van de examenklassen, zijn alle klassen/clusters verdeeld in een a/b/c groep. Dat betekent dat je één keer in de drie dagen fysiek op school je lessen volgt. Als er een icoontje van een camera bij jouw les staat, volg je die dag de lessen vanuit huis, staat er geen camera, dan volg je de lessen op school.

Instructies voor leerlingen bij online lessen:

  1. Je checkt altijd in bij de start van de les via de Google meet link in Magister. Je logt in via Chrome.
  2. Je docent geeft aan hoe hij/zij wil dat jij participeert/vragen stelt.
  3. Als je niet aanwezig kunt zijn bij een online-les ivm ziekte/verlof, dan moet dit via de website tijdig door je ouder(s), verzorger(s) worden gemeld. Wij zullen je aanwezigheid bij de online-lessen bijhouden in Magister. Zo houden we zicht op hoe het volgen van online-onderwijs voor jou gaat, en kunnen we met jou en/of je ouders contact opnemen als het nodig is.
  4. Als er zaken zijn waar je tegenaan loopt dan kan je altijd contact opnemen met je coach/mentor tijdens de ingeroosterde BL/LOB-momenten. Uiteraard kun je ook via de mail contact leggen met jouw teamleider.

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Wendy Groen
Directeur / Head of school