Bag2School inzamelingsactie

Na de voorjaarsvakantie wordt er op school een grote kleding-inzamelingsactie georganiseerd. De opbrengst hiervan gaat naar de internationale maatschappelijke stages van onze school ten behoeve van kinderen aldaar!

Wij organiseren deze actie voor de negende keer met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onze stages! Hiervoor is uw hulp hard nodig. U kunt nu uw kledingkasten opruimen. Zakken om de kleding in te doen kunt u bij de conciërge krijgen mocht uw kind vandaag geen kledingzak hebben meegekregen. Mocht u meer spullen hebben dan in één zak past, dan kunt u de rest in gewone vuilniszakken meegeven of op school om extra zakken vragen. Een volle zak (± 10 kg) levert €3,- op. Het opgehaalde geld komt volledig ten goede aan de maatschappelijke stages. In een zak mogen alleen herbruikbare en schone spullen, zoals: kleding, schoenen, riemen, hoeden, handtassen, beddengoed, gordijnen en pluchen speeltjes.

De organisatie die de zakken levert, de volle zakken weer komt ophalen en het geld uitkeert is Bag2School. Meer informatie over deze organisatie is te vinden op: www.bag2school.com

Vul de zakken dus maar snel, u weet waar het voor dient!

De zakken met spullen kunnen van maandag 2 maart t/m maandag 9 maart op school worden afgegeven.

Namens alle projecten bij voorbaat dank,

René de Jong