Hi, wij zijn Alycia, Juliette, Sanne en Sofie en zitten in 6 vwo. Voor ons profielwerkstuk richten wij met het programma van Jong Ondernemen een eigen bedrijfje op. Met ons bedrijfje verkopen wij kaarsen! Niet zomaar kaarsen; onze kaarsen hebben namelijk super leuke, bijzondere vormen en gezellige kleurtjes. Je kan ervoor kiezen om de kaarsen aan te steken, maar dat hoeft natuurlijk niet! Voor tijdens de koude, grijze wintermaanden zijn onze kaarsen heel leuk als decoratie in huis. Daarnaast zijn ze ook perfect om cadeau te geven!

Naast dat onze kaarsen heel mooi zijn, zit er ook een mooi idee achter! De kaarsen worden namelijk geproduceerd bij de sociale werkplaats ‘zorgkwekerij Bloei’ in Pijnacker. Als uitgangspunt willen we graag iets bijdragen aan de maatschappij. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen met een verstandelijke en/of arbeidsbeperking een leuke dagbesteding hebben waar ze hun kwaliteiten kwijt kunnen. Ten slotte worden onze kaarsen gemaakt van milieuvriendelijk koolzaadwas. Dat is plantaardig, natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Het brandt schoner waardoor je veel minder roet creëert. Door een kaars bij ons te kopen, draag je dus ook een steentje bij aan een betere samenleving!

Breng gerust even een bezoekje op onze website www.lightupcandles.nl of kijk op ons Instagram account @lightup__nl. Verder kunt u contact met ons opnemen via mail: lightupkaarsen@gmail.com.

Daar smelt je toch van!