Afgelopen woensdag stond de aula vol met kraampjes en activiteiten. De Ghana Markt was fantastisch, de sfeer was super gezellig en laten we hopen dat het voor Ghana flink wat oplevert. Er werd zelfs een TV reportage van gemaakt door RTV Lansingerland (zodra de uitzending komt, informeren we jullie).

Grote dank gaat uit aan de leerlingen uit de brugklas, de Ghana-reizigers en sponsors!!

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten en die willen we graag weten. Reflectie is immers een belangrijke kernwaarde van ons daltononderwijs. Grote punten, kleine punten, maakt niet uit. Geef ze door aan je mentor! Uw feedback ontvangen we ook graag, u kunt ons altijd mailen op: lyceum@wolfert.nl Tijdens de markt hebben we enkele bezoekers ook gevraagd wat ze vonden van het aanbod, de sfeer, hoe de leerlingen het deden en tips/tips:

Hoe vond u het aanbod?
Veel lekkernijen, We waren wat later dus sommige kraampjes waren helaas al uitverkocht. Verder echt van alles te eten en drinken. Wel heeeel veel eten! Heel uitgebreid. Leuk, divers! Het aanbod was erg uitgebreid en lekker. Leuk en gevarieerd. Heel divers: van eten, drinken tot goodies, leuk! Prima. Overweldigend, er was voor ieder wat wils. Leuk aanbod en erg in trek voor de kinderen, ik denk dat ze geen avondeten meer hoeven ;-).

Hoe heeft u de sfeer ervaren?
Gezellig! Supergezellig. Heel gezellig! Gezellig druk. Lekker druk, veel zaken gedaan! Goede sfeer en enthousiast. Het was gezellig druk maar niet te. Heel gezellig en vrolijk.

Hoe hebben de leerlingen het gedaan?
Prima! Iedereen was heel enthousiast en behulpzaam. Ze staan allemaal erg enthousiast achter de kraampjes. Ze doen het geweldig! Supergoed, leuk om alle initiatieven te zien. Erg goed. Top!! Vol enthousiasme! Ze hebben het goed gedaan. Fantastisch, ze waren erg beleefd en behulpzaam. Iedereen was erg enthousiast.

Heeft u tips/tops?
Meer variatie voor gluten-allergie. Meer gezond eten. Veelzijdig aanbod-zelfgemaakte spulletjes?-nagellakken-knutselfrutsels-spelletjes. Waarom niet de kraampjes in een kring bij de grote raampartij? De volgende keer misschien iets minder eten en wat meer andere dingen. Vaker doen! We hebben genoeg fantasie. Misschien een tafel erbij voor het kopen van de stempelkaarten? Geen tips, het was goed georganiseerd en gezellig/ik hoop dat er veel geld opgehaald wordt.