Op donderdag 14 maart vond de afsluiting van Junior Company plaats. De bedrijven BeeLit, Jeans, Queens, Iets Fleurigs, Teffie, Nature Steps, Hysto en Dikke kus presenteerden tijdens de aandeelhoudersvergadering hun resultaten van een schooljaar ondernemerschap. Bij de vergadering waren veel geïnteresseerde aandeelhouders aanwezig.

Begeleidende docenten Freek van der Sman en Quirine Vervloet openden de vergadering met een terugblik op het afgelopen jaar. Met veel trots keken zij terug op het leerproces dat de leerlingen hebben doorgemaakt. Hierna was het woord aan de leerlingen. Elk bedrijf vertelde hoe hun product tot stand is gekomen, de marketingstrategie die ze voerde, eventuele problemen waar ze tegenaan liepen en natuurlijk werden de financiële resultaten gedeeld met de aandeelhouders.

De middag werd afgesloten met een gezellige borrel waar we proostten op de mooie resultaten. Inmiddels zijn de nieuwe ondernemers voor volgend schooljaar alweer geselecteerd en gaan we na de meivakantie met frisse energie van start.

Overigens staan de bedrijven Jeans Queens, Hysto en Iets Fleurigs op dinsdag 9 april in de landelijke finale van Junior Company van het Jaar in de Jaarbeurs in Utrecht. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hopen mooie prijzen mee naar huis te kunnen nemen. Duimen jullie met ons mee?