Talentenavond – De Reünie

Op 6 mei in theater In de Lugt: Talentenavond – De Reünie! Met diverse hoogtepunten van de afgelopen jaren. Zorg dat je er bij bent! Enkele oud-leerlingen van onze school gaan een talentenavondreünie organiseren waarvoor allerlei hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar gevraagd zijn om op te treden. Inmiddels hangt bijgaande poster -mooi geïnspireerd op […]

Nieuwbouw Wolfert Dalton bereikt hoogste punt

Vrijdag 3 februari 2023 was een feestelijke dag! De bouw van ons nieuwe schoolgebouw bereikte het hoogste punt! Een speciaal alcoholvrij pannenbier voor de bouwvakkers en een zakje patat voor alle leerlingen! Hier zie je hoe onze directeur een toespraakje houdt.

Khalid Boudou op school

Maandag 26 september kwam -in het kader van de boekenweek voor jongeren- de bekende schrijver Khalid Boudou op onze school langs. In twee sessies vertelde hij de leerlingen van 3 en 4 mavo, 3 havo en 3 vwo van alles over zijn bekende boeken Het  Schnitzelparadijs en Pizza Maffia, over de verfilming ervan en over […]

Iris en Sasja in Rocktown Studio

Net als Kaatje mochten de zussen Iris en Sasja dit jaar ook enkele nummers opnemen in de Rocktown Studio. Zij kozen voor de nummers die ze ook op de Talentenavond brachten: Sasja zingt Gravity en dat zie je hier. Iris zingt Love me like a man en dat zie je hier. Samen zingen ze You Oughta […]

Kaatje in Rocktown Studio

Elk jaar mogen na de talentenavond een paar artiesten een opname maken in de Rotterdamse Rocktown Studio. Dit jaar was Kaatje een van de gelukkigen. Ze nam twee nummers op: het nummer waarmee ze ook op de talentenavond heel veel indruk maakte, No time to die, kun je HIER bekijken en beluisteren! Daarnaast nam ze […]

Elke week een nieuwe timelapse over de nieuwbouw

Voor wie de nieuwbouw wil bijhouden: elke week zetten we de nieuwste timelapse op onze website. Klik bovenaan deze site op de knop Nieuwbouw en volg alle werkzaamheden in versneld tempo!

Er wordt flink geheid!

Hier is weer een timelapse van de vorderingen van de nieuwbouw. De timelapse is vanaf nu wat grover ingesteld (op 30 seconden, dus een korter en ‘sneller’ filmpje) en op deze is te zien dat er al behoorlijk wat heipalen de grond in zijn gegaan. Klik HIER.

Voorbereidingen voor de eerste paal

Op vrijdag 13 mei werd door leerlingen uit 1M de eerste paal beschilderd en werden er ook enkele wensen en handtekeningen op gezet door directieleden.

Alles klaar voor de eerste paal!

Op vrijdag 13 mei 2022 was het dan eindelijk zover: de heimachine werd het bouwterrein opgereden en de voorbereidingen voor het heien begonnen. Op maandag 16 mei gaat de eerste paal de grond in. Binnenkort meer hierover. Nu alvast een timelapse van de week van 8 t/m 14 mei en die kun je HIER bekijken.

Bouwterrein bijna klaar voor de start

In de tweede week van de meivakantie is hard gewerkt om het terrein waar het nieuwe schoolgebouw komt, helemaal bouwklaar te maken. Er is een timelapse gemaakt van de werkzaamheden tussen 1 en 7 mei. Je kunt de timelapse HIER zien. Binnenkort meer!