Kaatje in Rocktown Studio

Elk jaar mogen na de talentenavond een paar artiesten een opname maken in de Rotterdamse Rocktown Studio. Dit jaar was Kaatje een van de gelukkigen. Ze nam twee nummers op: het nummer waarmee ze ook op de talentenavond heel veel indruk maakte, No time to die, kun je HIER bekijken en beluisteren! Daarnaast nam ze […]

Elke week een nieuwe timelapse over de nieuwbouw

Voor wie de nieuwbouw wil bijhouden: elke week zetten we de nieuwste timelapse op onze website. Klik bovenaan deze site op de knop Nieuwbouw en volg alle werkzaamheden in versneld tempo!

Er wordt flink geheid!

Hier is weer een timelapse van de vorderingen van de nieuwbouw. De timelapse is vanaf nu wat grover ingesteld (op 30 seconden, dus een korter en ‘sneller’ filmpje) en op deze is te zien dat er al behoorlijk wat heipalen de grond in zijn gegaan. Klik HIER.

Voorbereidingen voor de eerste paal

Op vrijdag 13 mei werd door leerlingen uit 1M de eerste paal beschilderd en werden er ook enkele wensen en handtekeningen op gezet door directieleden.

Alles klaar voor de eerste paal!

Op vrijdag 13 mei 2022 was het dan eindelijk zover: de heimachine werd het bouwterrein opgereden en de voorbereidingen voor het heien begonnen. Op maandag 16 mei gaat de eerste paal de grond in. Binnenkort meer hierover. Nu alvast een timelapse van de week van 8 t/m 14 mei en die kun je HIER bekijken.

Bouwterrein bijna klaar voor de start

In de tweede week van de meivakantie is hard gewerkt om het terrein waar het nieuwe schoolgebouw komt, helemaal bouwklaar te maken. Er is een timelapse gemaakt van de werkzaamheden tussen 1 en 7 mei. Je kunt de timelapse HIER zien. Binnenkort meer!

Wolfert Dalton – ode aan het oude schoolgebouw 9: ‘Ik heb ze lief’

Verrassing: hier is weer een ode! Deze is gemaakt door Imke Kleingeld (havo 2019) die zelf de tekst maakte, het nummer inzong, en ook het begeleidende filmpje maakte. Zoals gebruikelijk kreeg ze hulp van Edwin van Zanten en werd het nummer opgenomen in de Rocktown Studio. Zoek in de nieuwsberichten nog maar eens terug wat […]

Reisweek (4)

De meeste reizen lopen op hun einde. We wensen alle deelnemers een goede terugreis en de tweedeklassers nog een fijn verblijf! We zijn benieuwd naar alle verhalen bij terugkomst!  

Reisweek (3)

De reizigers vermaken zich overal prima. In de Ardennen werd geklauterd en moesten de leerlingen o.a. zelf vuur maken, de zeilers zeilden over de Waddenzee naar Terschelling en beklommen daar de duinen, de Berlijngroep bezocht het concentratiekamp Sachsenhausen, in Normandië was de groep de hele dag op de invasiestranden waar ze alles leerden over D-Day […]

Reisweek (2)

Nog meer foto’s van de diverse bestemmingen van de reisweek: In Normandië werd vandaag bij eb naar de Mont St.-Michel gelopen. Op het IJsselmeer werd gevaren tot voorbij de Afsluitdijk naar Harlingen en vandaar wordt morgen de oversteek naar Terschelling gemaakt. In Engeland werd onderweg van Hadrian’s Wall naar York een tussenstop gemaakt om te […]