Boekenpakket schooljaar 2018-2019

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Het boekenpakket voor uw zoon/dochter wordt door de school besteld. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Het pakket wordt naar uw huisadres verzonden in de laatste anderhalve week van de schoolvakantie. Er komt, in tegenstelling tot de afgelopen schooljaren, geen moment om het pakket op school op te halen. Eventuele naleveringen worden ook naar uw huisadres verzonden.

Mocht u dan niet thuis zijn, dan wordt het pakket op een afhaallocatie neergelegd. Daar ligt het minimaal twee weken, dus uw zoon/dochter kan het daar altijd voor het begin van school afhalen.

Verder kunt u het pakket volgen via Track & Trace via een link in de persoonlijke klantomgeving bij VanDijk. Hoe kunt u inloggen? Ga naar www.mijnVanDijk.nl. Daar kunt u inloggen met de gebruikersnaam en wachtwoord dat uw zoon/dochter misschien zelf al heeft aangemaakt. Als uw zoon/dochter dat nog niet heeft gedaan, dan kunt u met uw postcode en klantnummer het account activeren. Het klantnummer staat op bijvoorbeeld een factuur van VanDijk of op de afleverbon die in het pakket van dit schooljaar zat. Ook vindt u het in de meeste mails die u van VanDijk hebt gekregen.

Let op: de mails van VanDijk worden verzonden naar het Wolfert-emailadres van uw zoon/dochter.
Heeft u nog vragen? Kijk op VanDijk.nl of bel met de klantenservice op 088 20 30 303.