Rotterdam, november 2017

Beste leerling, geachte ouder(s) / verzorger(s),

Het einde van 2017 is alweer in zicht en traditiegetrouw komt het kerstgala er dus aan! Het kerstgala zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 21 december in Club Vie. Het adres van de locatie is: Maasboulevard 300, Rotterdam.

Zoals altijd gaan we met een knallend feest de kerstvakantie in!

Uiteraard zijn er ook voor dit feest weer wat huishoudelijke mededelingen. Om 20.00u gaan de disco-deuren open en vanaf 22.00 u is er geen toegang meer mogelijk. Voor de leerlingen uit leerjaar 1 en 2 duurt het kerstgala tot 00.00u, voor de leerlingen uit leerjaar 3 t/m 6 tot 01.30u.

De kaartverkoop start op donderdag 7 december. Wees er op tijd bij, want de kaartverkoop gaat hard! Er is maar een beperkt aantal beschikbaar. Het is noodzakelijk je eerst via deze link in te schrijven, pas als je dit hebt gedaan kun een kaartje bij de voorverkoop op school kopen.

Tijdens de voorverkoop op school kost een kaartje voor leerlingen uit leerjaar 1 en 2 € 6,50 en voor leerlingen uit leerjaar 3 t/m 6 € 7,50. De prijs van een kaartje voor alle introducees is € 7,50. Aan de deur kost een kaartje voor leerlingen € 10,-, maar let op: aan de deur kan niet meer geïntroduceerd worden!

Denk er bij het inschrijven dus op tijd aan of je iemand wil introduceren of niet, want eenmaal ingevuld en opgestuurd kun je je inschrijving niet meer aanpassen. De kaartjes zijn te koop in de aula, zorg er wel voor dat je ook dan je schoolpas bij je hebt.

Het thema is “gala” dus zorg dat je er netjes en feestelijk uitziet! Jongens het liefst in pak en meiden in een nette, feestelijke outfit. Graag zien we iedereen volgens deze dresscode op het feest verschijnen. Voor alle updates graag onze social media in de gaten houden! Instagram: @wolfertfeestbond en facebook: @Wolfert Feest Bond.

Alle verdere informatie wordt binnenkort via jullie leraren, posters en Feestbond-leden doorgegeven. Voor vragen kan er gemaild worden naar mevrouw Van Hulst. Zet de datum alvast in je agenda! We hopen jullie allemaal op donderdag 21 december te verwelkomen!

Alle verdere informatie wordt binnenkort via jullie leraren, posters en Feestbond-leden doorgegeven. Voor vragen kan er gemaild worden naar mevrouw Van Hulst. Zet de datum alvast in je agenda! We hopen jullie allemaal op donderdag 21 december te verwelkomen!

Alle leerlingen uit de leerjaren 1 t/m 6 zijn op vrijdag 22 december vrij!

N.B.: Neem naar het feest wel je schoolpas mee en zorg dat je introducee zijn/haar ID of paspoort meeneemt. Dit is in verband met de beveiliging verplicht, kopieën zijn niet toegestaan!

Liefs,

De WFB (Wolfert Feest bond)