Hallo allemaal! Wij zijn Evy, Isa, Sam en Xander en samen zijn wij team Carry It. Via Jong Ondernemen hebben wij dit jaar de kans gekregen om een eigen bedrijf op te starten. Hier zijn we als team en als individuen natuurlijk erg blij mee. Wij gaan er met het volle vertrouwen in en gaan ons best doen om er een groot succes van te maken.

Wij verkopen tote bags van eco katoen. Dit betekent dat ons product milieuvriendelijk is en dus geen schade levert aan de natuur.
In deze tas maken wij ook een extra vakje, waarin je al je onhandige kleine spullen kwijt kan. Denk aan je oortjes, sleutels en pasjes. Wij bedrukken deze tassen zelf met verschillende prints en teksten, maar je kan zelf ook een quote of een tekst opsturen. Deze bedrukken wij dan op de tas en daarna wordt hij bij jou thuisbezorgd!

Het zijn enorm mooie en stevige tassen, dus neem zeker een kijkje op onze website: www.carryit.online en volg onze Instagram @carryit_nl om op de hoogte te blijven! Voor vragen, zijn wij bereikbaar via e-mail: carryitbagss@gmail.com