Kan uw zoon of dochter wat extra ondersteuning gebruiken bij het plannen van het huiswerk? Of heeft hij/zij extra uitleg bij sommige vakken nodig? Op woensdag 15 maart organiseert Lyceo een gratis proefmiddag op het Wolfert Lyceum. Uw zoon of dochter kan dan een middag huiswerk komen maken bij Lyceo en op die manier kennismaken met ons team en onze begeleiding.

Over de gastles
Lyceo zal een gratis gastles verzorgen van 15:15 tot 16:45 uur waar uw zoon/dochter zich voor kan inschrijven. Gedurende deze les zal er dan ook ruimte worden gemaakt voor de leerling om kennis te maken met o.a. plannen, structuur aanbrengen in het werk en andere studievaardigheden met betrekking tot moeilijke vakken.

Over Lyceo
Lyceo biedt veel verschillende vormen van onderwijsondersteuning: van basisschoolbegeleiding en huiswerkbegeleiding tot bijles. Je vindt ons door het hele land – op eigen vestigingen en op de vele scholen waarmee we samenwerken. Zo zijn wij ook actief op het Wolfert Lyceum. Onze passie is leerlingen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit.

AANMELDEN
Bent u benieuwd naar deze mogelijkheid en wilt uw zoon/dochter zich aanmelden voor deze gratis gastles? Dan kan dat door zich in te schrijven via een mail naar chloe.ginter@lyceo.nl met als onderwerp: Aanmelden meeloopdag Wolfert Lyceum. Aanmelden kan tot dinsdag 12:00 uur.

Wij hopen u en uw zoon/dochter binnenkort te ontmoeten!

Heeft u daarnaast nog andere vragen?  Neem dan contact op via: chloe.ginter@lyceo.nl