Mijn naam is Mylan Swaab en ik ben 17 jaar oud, momenteel studerend in leerjaar 6 vwo op het Wolfert Lyceum. Vandaag wil ik jullie graag aanspreken over een belangrijke zaak die me nauw aan het hart ligt.

Onlangs ben ik een actie gestart voor KWF Kankerbestrijding. De strijd tegen kanker is een kwestie die ons allemaal aangaat en die ik persoonlijk zeer belangrijk vind. Ik heb namelijk in 2016 mijn opa verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Als jongere wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het binnenhalen van geld voor meer onderzoek naar goede behandelingen. Onze generatie kan het verschil maken.

Ik speel al ruim drie jaar padel en deze sport is uitgegroeid tot mijn passie. Padel is een geweldige manier om actief bezig te zijn en tegelijkertijd plezier te hebben. In het kader van mijn actie wil ik graag iets terugdoen voor degenen die mijn inzet voor het KWF willen ondersteunen. Daarom nodig ik iedereen uit die tien euro (of meer) heeft gedoneerd om deel te nemen aan een speciale padelclinic die ik zal verzorgen op zaterdag 30 september in Bergschenhoek.

Deze padelclinic zal een leuke en leerzame ervaring zijn, of je nu een doorgewinterde padelspeler bent of gewoon nieuwsgierig om deze sport eens uit te proberen. Het belangrijkste is dat we samenkomen, onze passie voor padel delen en tegelijkertijd bijdragen aan een belangrijk doel: de strijd tegen kanker. Voor het doneren of meer informatie kunnen jullie terecht op deze website: https://acties.kwf.nl/fundraisers/mylanswaab/padel-voor-kwf

Met vriendelijke groet,
Mylan Swaab (6v3)