Wolfert Dalton is een fijne school met daltononderwijs voor gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Meer>> 

Prikbord

Vacature

wolfertbanner vacature lid directie_klik hier locatiedirecteur WD (1)

 

Wolfert Dalton locatiedirecteur

Lees hier meer. Voor verdere  informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer C.P. Wind (locatiedirecteur Wolfert Lyceum), telefoon: 06-41693060

 

Mededelingen

Verdrietig nieuws

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het plots overlijden van één van onze leerlingen. Ilyas Zoulali is op de eerste dag van de vakantie onwel geworden en ondanks pogingen tot reanimatie overleden. De oorzaak van zijn plotselinge dood is nog niet bekend. Onze school leeft mee met ieder die getroffen is, in het bijzonder het gezin van Ilyas.

Voor klasgenoten en schoolvrienden hield de school vanochtend een herdenkingsbijeenkomst. Er is een gedenkplaats in de school ingericht. Die plek is ook op dinsdag 12 juli nog toegankelijk, tussen 10.00-14.00 uur. Na de vakantie zal die plek ook nog toegankelijk zijn alle leerlingen.

Samen zijn we verdrietig en samen zullen we goed voor iedereen zorgen.

J.P.R. Croes, directeur Wolfert Dalton

11 juli 2016

Nieuws

Brugklaskamp heeft alles mee DSCN1115

Met slechts 10 minuten vertraging vertrokken op woensdag 24 augustus de bussen met alle brugklasleerlingen van Wolfert Dalton richting Lievelde in de Achterhoek…

Lees meer »
Sporttoernooi 2015-2016 SONY DSC

Op vrijdag 1 juli zijn de lessen lichamelijke oefening van dit schooljaar afgesloten met een sporttoernooi, dat uit twee delen bestond. ‘s Ochtends..

Lees meer »
Het profielwerkstuk … met Dieuwertje Blok image1 (1)

Afgelopen juni organiseerde het Rijksmuseum in samenwerking met de NTR voor de tweede maal een workshop profielwerkstuk schrijven. De workshop is bedoeld als..

Lees meer »
Groeten van 6V Zomer

Terwijl het in Nederland voortdurend regent, hebben de leerlingen van 6V de zon opgezocht. Een deel van de groep verblijft op Kreta, een..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda