Wolfert Dalton is een fijne school met daltononderwijs voor gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Meer>> 

Prikbord

Mededelingen

Verdrietig nieuws

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het plots overlijden van één van onze leerlingen. Ilyas Zoulali is op de eerste dag van de vakantie onwel geworden en ondanks pogingen tot reanimatie overleden. De oorzaak van zijn plotselinge dood is nog niet bekend. Onze school leeft mee met ieder die getroffen is, in het bijzonder het gezin van Ilyas.

Voor klasgenoten en schoolvrienden hield de school vanochtend een herdenkingsbijeenkomst. Er is een gedenkplaats in de school ingericht. Die plek is ook op dinsdag 12 juli nog toegankelijk, tussen 10.00-14.00 uur. Na de vakantie zal die plek ook nog toegankelijk zijn alle leerlingen.

Samen zijn we verdrietig en samen zullen we goed voor iedereen zorgen.

J.P.R. Croes, directeur Wolfert Dalton

11 juli 2016

Video lipdub

Zonnetjes

Bekijk door de ogen van een brugklasser hoe feestelijk het op Wolfert Dalton is, klik op de foto. Al meer dan 13.000 mensen gingen je voor.

klik hier voor de foto’s van de opnamedag

 

 

Nieuws

Sporttoernooi 2015-2016 SONY DSC

Op vrijdag 1 juli zijn de lessen lichamelijke oefening van dit schooljaar afgesloten met een sporttoernooi, dat uit twee delen bestond. ‘s Ochtends..

Lees meer »
Het profielwerkstuk … met Dieuwertje Blok image1 (1)

Afgelopen juni organiseerde het Rijksmuseum in samenwerking met de NTR voor de tweede maal een workshop profielwerkstuk schrijven. De workshop is bedoeld als..

Lees meer »
Groeten van 6V Zomer

Terwijl het in Nederland voortdurend regent, hebben de leerlingen van 6V de zon opgezocht. Een deel van de groep verblijft op Kreta, een..

Lees meer »
Geslaagd! xgeslaagd-hoed.jpg.pagespeed.ic.0EKM01Pmua

Gefeliciteerd met je diploma! Vandaag kregen deze leerlingen te horen dat ze zijn geslaagd op het Wolfert Dalton: 4M Thijs Alferink 4M Abigaël..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda