Wolfert Dalton is een fijne school met daltononderwijs voor gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Meer>> 

Prikbord

Mededelingen
  • Nog enkele plaatsen brugklas Havo, Atheneum en Gymnasium. De inschrijfdagen op Wolfert Dalton zijn achter de rug. Er zijn weer veel aanmeldingen geweest. Bij de Mavo hoeven we nét niet te loten. Bij Havo, Atheneum en Gymnasium zijn nog enkele plekken vrij. Heeft u daarvoor belangstelling, neemt u dan contact op met de heer Van der Burg, telefoon 010-8928300, of mail gbu@wolfert.nl.

 

 

Video lipdub

Zonnetjes

Bekijk door de ogen van een brugklasser hoe feestelijk het op Wolfert Dalton is, klik op de foto. Ruim 8200 mensen gingen je voor.

klik hier voor de foto’s van de opnamedag

Nieuws

Goethe certificaat B1 imagesCAQL70L0

Wij feliciteren : 4V Rianne Smit, Fikriye Özen, Fabio Fischer 5V Bart Schoonewille, Alexandra de Reus, Emma Schreuder, Nina Hol 6V Zenna Posma,..

Lees meer »
Indrukwekkende afsluiting Project Ontslagrecht van Stichting Basisuniversiteit DSC_2364klein

Op maandag 7 april zijn de zes leerlingen die dit schooljaar hebben deelgenomen aan het Ontslagrechtproject van de Stichting Basisuniversiteit naar de rechtbank..

Lees meer »
Keppeltjes – Knielen – Koninkrijk 20140318_130412klein

Waarom dragen mannen een keppeltje? Hoe reageerde uw familie toen u zich had bekeerd tot de Islam? Mag de mens cannabis gebruiken, daarbij..

Lees meer »
4V op Schoolpolitics schoolpolitics

Op 7 februari gingen de leerlingen van 4Va en 4Vb naar Schoolpolitics om samen met leerlingen van andere scholen in debat te gaan..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda