Wolfert Dalton is een fijne school met daltononderwijs voor gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Meer>> 

Prikbord

Mededelingen

Plaatsing nieuwe brugklassers

Tot vrijdag, 6 maart 20.00 uur, konden nieuwe brugklassers zich aanmelden. Vandaag laten we aan alle ouders/verzorgers weten of er plaats is voor hun kind via het opgegeven mailadres.

VWO en Gymnasium: Geen loting. Alle tijdige inschrijvingen zijn geplaatst. U ontvangt een mail. Nieuwe aanmeldingen kunnen op een wachtlijst komen.

HAVO: Geen loting. Alle tijdige inschrijvingen zijn geplaatst. U ontvangt een mail. Nieuwe aanmeldingen kunnen op een wachtlijst komen.

MAVO: Helaas hebben we niet voldoende plaats voor iedereen. Er is geloot volgens de toelatingsprocedure onder toezicht van een notaris. Er is een wachtlijst van 26 leerlingen. Er worden geen aanmeldingen meer geaccepteerd. U ontvangt een mail met een plaatsingsbewijs of een wachtlijstnummer.

Wilt u op de wachtlijst voor HAVO of VWO? Mailt u dan de heer Van der Burg: gbu@wolfert.nl

De volledige toelatingsprocedure staat op deze pagina beschreven.

 

Video lipdub

Zonnetjes

Bekijk door de ogen van een brugklasser hoe feestelijk het op Wolfert Dalton is, klik op de foto. Ruim 10.000 mensen gingen je voor.

klik hier voor de foto’s van de opnamedag

Nieuws

Ouderspreekavond periode 3 imagesCAOVXH7X

Op 2 april ontvangt u via uw zoon/dochter weer een uitnodiging voor de 3e ouderspreekavond van dit schooljaar die zal plaatsvinden op donderdag..

Lees meer »
Klas 3 VWO op bezoek bij TU Delft SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maandag 16 maart ging klas 3 VWO op bezoek bij de TU Delft voor een oriënterende workshop. De leerlingen kregen een rondleiding door..

Lees meer »
Wolfert Dalton in de prijzen op Eenakterfestival 20150313_225845

Vrijdagavond 13 maart was het dan zover. Na een week lang vol toneel van in totaal 10 scholen kwam de juryuitslag waar alle..

Lees meer »
6 VWO onderzoekt stadsvernieuwing en bodem Blauwe kamer

Donderdag 5 maart zijn de leerlingen 6 VWO aardrijkskunde het veld ingegaan om zelf de gevolgen van stadsvernieuwing en het effect van het..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda