Wolfert College komt in actie voor Stichting KiKa

Elk jaar kiest Wolfert College een goed doel of organisatie uit die wij financieel willen steunen in samenwerking met onze leerlingen, alle medewerkers van Wolfert College en u. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om Stichting KiKa te steunen.

KiKa staat voor Kinderen Kankervrij en Stichting KiKa investeert in onderzoek naar allerlei vormen van kanker die bij kinderen kunnen voor komen.

KiKa investeert daarnaast ook in het Prinses Máxima Centrum en in voorlichting. Hierdoor komen er steeds betere medicijnen en behandelingen, hebben kinderen minder pijn tijdens behandelingen en is er meer kans op genezing. Allemaal ingrediënten voor een steeds hoopvollere toekomst voor kinderen met kanker.

Voor meer info over Stichting Kika: https://kika.nl/

Op maandag 11 december tot en met vrijdag 15 december zamelen we in de aula zoveel mogelijk statiegeldflessen en blikjes in. Ook bij de naastgelegen supermarkten zullen we deze week klanten vragen hun statiegeldbonnen te doneren aan ons goede doel.

Daarnaast is het ook mogelijk om in plaats van statiegeldflessen en blikjes in te leveren net als voorgaande jaren geld te doneren. Dat kan door onderstaande QR code te scannen.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=dBclcvuLTJ6B0O6R5Ud0aA