Metro010 / Ken Je Stad, Maak Je Stad

De leerlingen van leerjaar 2 zijn een expositie aan het voorbereiden in het kader van Metro010 / Ken Je Stad, Maak Je Stad.

Wat is Metro010?
De afgelopen weken hebben de leerlingen voor de vakken Nederlands, geschiedenis, aardrijkskunde en kunst gewerkt aan keuzeopdrachten die te maken hebben met de stad Rotterdam en het boek Metro010 / Ken Je Stad, Maak Je Stad. Ze hebben zich verdiept in de geschiedenis en de toekomst van onze stad en mochten in duo’s creatief aan de slag met dit onderwerp. Al het werk van de leerlingen uit leerjaar 2 wordt éénmalig tentoongesteld langs een route die door de school loopt.
Wanneer?
Graag nodigen we de ouders van de leerlingen van leerjaar 2 uit om te komen kijken naar de creaties en kunstwerken van uw zoon/dochter op de expositie van het project Metro010 op donderdag 30 november tussen 16 uur en 19 uur. We hebben voor deze tijden gekozen, zodat we hopelijk beter aansluiten op uw planning/rooster.
Waarom zou u komen?
Dit is hét moment om samen vol trots naar het tentoongestelde werk van uw zoon/dochter te komen kijken.
Daarnaast krijgt u ook een stem. U bent onderdeel van de jury en kunt tijdens uw bezoek meebepalen welke leerlingen een leuke prijs winnen. Bovendien mogen de winnaars hun werk exposeren tijdens het Open huis van Wolfert College en op een speciale expositie in de hal van de Centrale bibliotheek op Blaak.
Voor wie?
Iedereen die het werk van onze leerlingen wil zien; ouders, verzorgers, andere familieleden, vriendjes, buren enz. Iedereen is welkom. We willen graag laten zien wat wij voor mooie dingen maken en op school en dat delen met jullie! Natuurlijk vervult het de leerlingen ook met trots als ze hun werk mogen laten zien aan zoveel mogelijk mensen. Dus stuur deze mail vooral door en kom allemaal een kijkje nemen op donderdag 30 november tussen 16 en 19 uur.