Momenteel is Giving Back in volle gang met een hele grote en getalenteerde groep leerlingen uit havo-4 en vwo-5. Giving Back is een éénjarig programma waarbij leerlingen uit voorexamenklassen door middel van workshops en met de hulp van een persoonlijk mentor aan hun toekomst werken.

Wij als school zijn heel trots dat wij één van de drie partnerscholen uit Rotterdam zijn. We hebben dit jaar al workshops gehad over o.a. “gedoe-management” en persoonlijk leiderschap. Ook hebben de leerlingen meegedaan aan het jaarlijkse debattoernooi en waarbij Enze Shao uit vwo-5 en Annissa Zoundri uit havo-4 tot winnend debat koppel werden verkozen door de ruim honderdvijftig aanwezigen na een zinderend slotdebat in Lagerhuisstijl.

De volgende activiteit is de Holland Experience in Pieterburen in het weekend van 13 tot 15 april  waarbij het wadlopen een bijzondere activiteit vormt.

Giving Back is altijd op zoek naar leerlingen die naar het voorexamenjaar gaan en mentoren die hun netwerk met inspirerende leerlingen willen delen. Voor meer informatie neem contact op met mevrouw Tural of meneer Herben of kijk op de Giving Back website.