Op dinsdag 22 mei was het dan zover. Wolfert College organiseerde in samenwerking met stichting Dream4Kids een droomdag voor stichting Yulius.

Bij stichting Yulius wonen 8 kinderen in leefgroep ‘de Hobbits‘. Deze kinderen wonen niet thuis omdat ze een hechtingsprobleem hebben opgelopen in hun nog jonge leven ( 6-12 jaar).

Leerlingen van onze school hebben op allerlei manieren geld ingezameld en met dit geld hebben we onder aanvoering van 5 leerlingen uit de derde klas een droomdag gerealiseerd.

Leerlingen stonden om 7:30 uur op school klaar om naar Barendrecht te gaan. Om 9 uur kwamen er twee super-de-luxe limousines voorrijden. De chauffeurs trotseerde daarna alle files naar het Dolfinarium in Harderwijk waar een VIP programma voor de kinderen op het programma stond.

Na een lange terugreis (weer file) stond er een buffet klaar voor de kinderen van ‘de Hobbits‘ en ook de kamers van de kinderen waren in de tussentijd opgeknapt met nieuwe IKEA kasten, persoonlijke ingelijste posters en nieuwe dekbedden.

Ter herinnering hebben de kinderen een poster en kleine Dream4Kids gadgets gekregen. We weten zeker dat we voor deze kinderen het verschil hebben kunnen maken met deze dag vol geluk en bijzondere momenten.

Het was ontroerend om te zien hoeveel leerlingen, bedrijven, collega’s alles in het werk gesteld hebben om deze dag zeer succesvol te maken. Iedereen bedankt voor zijn tomeloze inzet namens Dream4Kids en Wolfert College,