De NOS Stories Eindexamenspreekuren zijn bedoeld voor leerlingen van vmbo gl/tl, havo en vwo. Tijdens de spreekuren geeft één docent uitleg op het bord, de andere docent beantwoordt vragen van leerlingen in de live chat. Zo helpen ze de leerlingen met dat laatste beetje zelfvertrouwen voor het examen.

Elke dag beantwoorden twee docenten live op YouTube de meest gestelde vragen over het examenvak van de volgende dag. Hiermee zijn de spreekuren een last minute hulplijn voor leerlingen waar ze kunnen checken of ze zich voldoende hebben voorbereid. De presentatie wordt gedaan door Danny Simons en Maxime de Vries.

Dinsdag 25 mei zal mevrouw Visser live te zien zijn om jullie vragen voor het vak biologie te beantwoorden. We wensen mevrouw Visser veel succes en hopen dat alle leerlingen van Mavo-4 met biologie in hun pakket gaan kijken!

Bovendien raden we alle leerlingen van Mavo-4 aan sowieso gebruik te maken van deze zeer leerzame spreekuren!

Leerlingen kunnen zich – ook van tevoren – abonneren op het YouTube-kanaal van NOS Stories om een reminder te ontvangen voor de start van ieder eindexamenspreekuur.

https://youtube.com/c/NOSStories