Wolfert College komt in actie voor Stichting KiKa

Elk jaar kiest Wolfert College een goed doel of organisatie uit die wij financieel willen steunen in samenwerking met onze leerlingen, alle medewerkers van Wolfert College en u. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om Stichting KiKa te steunen.

Metro010 / Ken Je Stad, Maak Je Stad

De leerlingen van leerjaar 2 zijn een expositie aan het voorbereiden in het kader van Metro010 / Ken Je Stad, Maak Je Stad.

Inzamelingsactie voor de Voedselbank Rotterdam

Help de Voedselbank Rotterdam door nu te doneren!

Slim.nl

Slim.nl is dé webwinkel voor het Voorgezet Onderwijs en MBO! Bij ons bestel je eenvoudig en met hoge korting legale software, hardware, tijdschriften, boeken en accessoires.

Engels leren met Anglia

Doel van Anglia is om de Engelse taal stap voor stap aan te bieden en te toetsen. Uniek is dat je op je eigen niveau wordt ingedeeld. Als je goed bent in Engels word je zo extra uitgedaagd. Heb je iets meer moeite met de taal? Dan werk je met Anglia stapsgewijs en met meer […]

Rotterdams Stadsdictee

Aan het Rotterdams Stadsdictee deden dit jaar 3 leerlingen van Wolfert College mee!

Karikaturen tekenen in IS2A

Leerlingen van IS2A zijn bezig met het maken van een karikatuur in 3D.

De eindexamens zijn begonnen!

De examens zijn begonnen voor Mavo-4.

Zonnepanelen op Wolfert College

Op het dak van Wolfert College zijn ze deze week begonnen met de verdere werkzaamheden ter voorbereiding van de plaatsing van de zonnepanelen. Er worden 350 zonnepanelen geplaatst, dit betekent dat College zelf rond de 80.000 kWh aan stroom kan genereren.

Kantine in een nieuw jasje!

De kantine van @wolfertcollegerotterdam heeft een nieuwe look dankzij @vitalnederland.