Toneelvoorstelling: De h(ex) of het boek of zonder titel

Op vrijdag 12 juli van 19.00-20.00 wordt de toneelvoorstelling van de HV afdeling uitgevoerd in WAUD: De h(ex) of het boek of zonder titel

Geslaagd!

De resultaten van het tweede tijdvak zijn nu ook bekend!

Klas IS2A bezocht Den Haag

In het kader van Nederlandkunde heeft klas IS2A op dinsdag 25 juni Den Haag bezocht.

Bezoek IG1/IE1 aan Boijmans van Beuningen

In Museum Boijmans Van Beuningen hangt het werk ‘De drie Maria’s aan het graf’ van Jan van Eyck (ca. 1390-1441). Op dit werk is een blauw-witte apothekerspot te zien. Conservator Alexandra van Dongen heeft na onderzoek geconcludeerd dat de afgebeelde pot gebaseerd is op een exemplaar afkomstig uit Damascus, Syrië.

Jubileumboek 50 jaar Wolfert van Borselen

De Wolfert van Borselen scholengroep viert dit schooljaar zijn 50-jarige jubileum. Daar hoort natuurlijk een jubileumboek bij en dat komt er ook!

Schrijfsters op school

Vrijdag 12 april waren twee bekende jeugdschrijfsters in onze school. Cis Meijer en Eva Burgers gaven gastlessen aan alle brugklassen.

Theater Na De Dam met leerlingen ISK

Ja! We zijn weer begonnen aan dit mooie project bij Theater Na de Dam met leerlingen van Mavo Centraal en de ISK van Wolfert College Rotterdam.

Stel je verkiesbaar voor de Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad (MR) van de Wolfert van Borselen scholengroep zoekt personeels- en leerlingvertegenwoordigers. Wil je meedenken over het schoolbeleid? Stel je dan kandidaat voor de verkiezingen.

TV-programma “De Klas”

Kijk binnenkort naar Jandino Asporaat en Claudia de Breij die lesgeven aan onze leerlingen op het Wolfert College in Rotterdam.

Giving Back in Havo-4 en Vwo-5

Momenteel is Giving Back in volle gang met een hele grote en getalenteerde groep leerlingen uit havo-4 en vwo-5. Giving Back is een éénjarig programma waarbij leerlingen uit voorexamenklassen door middel van workshops en met de hulp van een persoonlijk mentor aan hun toekomst werken.