Vacatures

Werken op de Wolfert: wat betekent dat? Kom ik terecht in een traditionele school of een moderne werkomgeving? Lees hier over ons personeelsbeleid.

Vacatures binnen de Wolfert van Borselen scholengroep kunt u hier vinden.

Openbare school voor havo, mavo en vmbo

Wolfert Lansing is een brede vmbo/mavo/havo-school in Lansingerland met mavo- en havo-ambitieklassen. Wij bieden onze leerlingen binnen de Wolfert van Borselen scholengroep doorlopende leerwegen aan, waarvoor een gedegen basis door het team van Wolfert Lansing gelegd wordt. Kwaliteitsonderwijs is daarvoor een eerste vereiste! Als gedreven docent geef jij hier invulling aan door onze leerlingen te inspireren en uit te dagen alles uit zichzelf te halen; als teamlid werk je aan ons gemeenschappelijk doel door zowel samen te werken als eigen initiatief te tonen. Wij gaan voor een 8: voldoende is niet goed genoeg meer!

Kun jij deze uitdaging aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief en cv per mail tegemoet.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor vwo, havo en mavo

Wolfert College is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep stelt zich tot doel om uitdagend kwaliteitsonderwijs te bieden aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. Wolfert College is een dynamische school met uitstekende resultaten.

Docent Nederlands (tweedegraads) - 0,6-0,7 fte

Wolfert College zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een tweedegraads docent Nederlands voor 0,6 – 0,7 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling wegens ziektevervanging, maar geeft uitzicht op vast.

Nadere informatie en solliciteren:
Informatie over de vacature en de school bij de directeur, G.J. van Melick, tel. 010-8928370 of
op de website www.wolfert.nl/college. U kunt uw sollicitatiebrief met CV uitsluitend per mail richten aan dhr. G.J. van Melick, directeur Wolfert College via GME@wolfert.nl.

Teamassistent B - 0,75-0,8 fte (tijdelijk, per direct)

Wolfert College heeft de volgende vacature:

Teamassistent B
Wolfert College zoekt per direct een enthousiaste teamassistent B. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,75 – 0,8 fte met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in schaal 6.

Jouw werkzaamheden
De directie van Wolfert College bestaat uit een locatiedirecteur en vier kernteamleiders. Deze kernteamleiders worden ondersteund door vier teamassistenten. In verband met het vertrek van één van hen, zoeken wij een nieuwe collega die administratieve ondersteuning verleent en algemeen ondersteunende werkzaamheden verricht. Daarnaast ben je als teamassistent het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en docenten in de dagelijkse routine van onze school.

Jouw profiel
Je hebt minimaal MBO denkniveau. Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt goed samenwerken en bent organisatorisch sterk.
Je bent vaardig met Word, Excel en Google (Gmail, Google Drive, etc). Ervaring met Magister is een pré.
Goede contactuele eigenschappen zijn van groot belang in de dagelijkse praktijk met leerlingen, ouders en collega’s. Je kunt goed omgaan jongeren van ca. 12 tot 18 jaar, omdat je naast een groot inlevingsvermogen ook beschikt over een objectieve, scherpe blik.
Daarnaast heb je ervaring als BHV-er of ben je bereid om BHV-er te worden.
Enkele malen per jaar zal inzet gevraagd worden op ouder- en informatieavonden en bij wervingsactiviteiten op een avond of in het weekend.

Jouw werkplek

Met ongeveer 750 leerlingen uit Rotterdam en omgeving is Wolfert College een van de grootste en meest bekende reguliere opleiding voor vwo, havo en mavo.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Geoffrey van Melick, directeur Wolfert College.
Telefoon: 010 892 83 70.
E-mail: gme@wolfert.nl

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag na de herfstvakantie vanaf 28-10-2019 per mail: ami@wolfert.nl, uiterlijk op 15-11-2019.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum en havo

Werken op Wolfert Lyceum is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lyceum is een school met een toekomst!

Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers. Er is een competentieprofiel voor docenten vastgesteld. Om dit te realiseren, zal Wolfert Lyceum de medewerkers op verschillende manieren optimaal ondersteunen en begeleiden.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor tweetalig vwo en havo

Wolfert Tweetalig biedt behalve een Engelstalig curriculum ook een onderscheidend aanbod aan vakken zoals Art and Design, drama, filosofie, Spaans, Chinees, Global Perspectives en Global Politics. Daarnaast maken leerlingen gedurende hun schoolloopbaan in een rijke internationale context bovendien kennis met andere talen en culturen. Er zijn uitwisselingsprogramma’s met partnerscholen in Ierland en Engeland. Bijzonder is ook de relatie van de school met partners in China. Leerlingen worden gestimuleerd in hun vorming tot kritische wereldburgers en maximale kansen om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Rotterdam International Secondary School

Our mission is for every student to enjoy their youth. We will do this by providing innovative approaches to learning, by encouraging achievement, by fostering international mindedness with local and global engagement, by modelling ethical behaviour and by acting respectfully and with honesty.

Facilities Manager (full time)

Rotterdam International Secondary School (RISS) is looking to recruit a full time Facilities Manager to start in January 2020 or sooner. The candidate will be fully supportive of our school ethos and vision. The candidate should be a confident speaker of English and Dutch; be prepared to engage with external organisations to ensure the facilities in both campuses run smoothly; do basic maintenance and upkeep and ideally have first aid training. We are looking for somebody with solid interpersonal skills, who is a team player, personable, positive, flexible and have a sense of humour. The candidate will have to be prepared to undertake training within the field and represent the school in all aspects related to school facilities. The candidate is expected to work well with young students and teenagers, and have an appropriate police check (VOG).

Those candidates interested, please visit our website and once you have learnt about us, send us your up-to-date CV with references.

Please contact us via this email: riss.vacancies@wolfert.nl.

Deadline: Tuesday, October 29, 2019.

State your full name and job for which you are applying for in the subject area.

Rotterdam International Secondary School is a Safeguarding and Child Protection institution. No one will be appointed who cannot provide an up-to-date police check.

Wolfert van Borselen Scholengroep

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Begeleiding en Interne Opleidingen

De afdeling Interne Opleidingen wordt gevormd door een groep van onze ‘beste’ docenten, die bovendien een grote belangstelling hebben voor het opleiden van een nieuwe generatie leraren. Onze interne opleiders zijn gespecialiseerd op vakniveau (de vakcoaches) en op vakoverstijgende begeleidingsvaardigheden (de Begeleiders Op School).

De intern opleiders zijn specialisten op verschillende terreinen die voor onze school belangrijk zijn. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan zelfstandig en actief leren, werken in het internationale en tweetalige onderwijs en werken in het Daltononderwijs. Onze bijzondere expertise wordt ook erkend door gerenommeerde opleidingsinstellingen. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van het World Teachers programma van het ICLON (Universiteit Leiden), een geheel nieuwe opleiding voor docenten in het tweetalig en internationaal onderwijs.

Werken voor Interne Opleidingen is overigens ook een voorbeeld van loopbaanontwikkeling op de Wolfert.