Vacatures

Werken op de Wolfert: wat betekent dat? Kom ik terecht in een traditionele school of een moderne werkomgeving? Lees hier over ons personeelsbeleid.

Vacatures binnen de Wolfert van Borselen scholengroep kunt u hier vinden.

Openbare school voor havo, mavo en vmbo

Wolfert Lansing is een brede vmbo/mavo/havo-school in Lansingerland met mavo- en havo-ambitieklassen. Wij bieden onze leerlingen binnen de Wolfert van Borselen scholengroep doorlopende leerwegen aan, waarvoor een gedegen basis door het team van Wolfert Lansing gelegd wordt. Kwaliteitsonderwijs is daarvoor een eerste vereiste! Als gedreven docent geef jij hier invulling aan door onze leerlingen te inspireren en uit te dagen alles uit zichzelf te halen; als teamlid werk je aan ons gemeenschappelijk doel door zowel samen te werken als eigen initiatief te tonen. Wij gaan voor een 8: voldoende is niet goed genoeg meer!

Kun jij deze uitdaging aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief en cv per mail tegemoet.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor vwo, havo en mavo

Wolfert College is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep stelt zich tot doel om uitdagend kwaliteitsonderwijs te bieden aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. Wolfert College is een dynamische school met uitstekende resultaten.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum en havo

Werken op Wolfert Lyceum is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lyceum is een school met een toekomst!

Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers. Er is een competentieprofiel voor docenten vastgesteld. Om dit te realiseren, zal Wolfert Lyceum de medewerkers op verschillende manieren optimaal ondersteunen en begeleiden.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Docent(e) mens & natuur - 0,6 fte (tijdelijk, 02/03/2020 t/m 17/07/2020)

Voor de periode 2 maart t/m 17 juli 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) met passie voor het vak. Het betreft een tijdelijke baan wegens zwangerschapsverlof voor 0,6 fte. De werkdagen zijn bij voorkeur verdeeld over drie dagen. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO schaal LB.
Je bent een ambitieuze, innovatieve docent(e) die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend daltononderwijs en excellente prestaties van onze school en leerlingen. Onze school is volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.

Het Wolfert Lyceum is een groeiende school voor havo/vwo onderwijs in de gemeente Lansingerland en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De school is gehuisvest in een modern onderwijspand. Een uitbreiding van het gebouw staat op stapel. De school is een daltonschool en behaalt uitstekende resultaten. Zowel de Nederlandse daltonvereniging (NDV), de Inspectie als ouders en leerlingen zijn lovend over de school. De school heeft circa 110 medewerkers en 1100 leerlingen (in 2019-2020). In de komende jaren wordt een groei verwacht.

Nadere informatie en solliciteren:

Uw sollicitatiebrief voorzien van cv ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 31 januari 2020 per mail naar mevrouw J. van der Gaag (jga@wolfert.nl).
Meer informatie is te verkrijgen bij de directeur, de heer C.P. Wind, telefoon: 010-3 401 440 (school).

Openbare school voor tweetalig vwo en havo

Wolfert Tweetalig biedt behalve een Engelstalig curriculum ook een onderscheidend aanbod aan vakken zoals Art and Design, drama, filosofie, Spaans, Chinees, Global Perspectives en Global Politics. Daarnaast maken leerlingen gedurende hun schoolloopbaan in een rijke internationale context bovendien kennis met andere talen en culturen. Er zijn uitwisselingsprogramma’s met partnerscholen in Ierland en Engeland. Bijzonder is ook de relatie van de school met partners in China. Leerlingen worden gestimuleerd in hun vorming tot kritische wereldburgers en maximale kansen om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Rotterdam International Secondary School

Our mission is for every student to enjoy their youth. We will do this by providing innovative approaches to learning, by encouraging achievement, by fostering international mindedness with local and global engagement, by modelling ethical behaviour and by acting respectfully and with honesty.

There are currently no vacancies.

Wolfert van Borselen Scholengroep

Medewerker debiteuren/crediteuren (0,6 fte)

Ben jij onze nieuwe financiële man of vrouw?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige collega die ons kan ondersteunen op het gebied van financiën.

De Wolfert van Borselen Scholengroep bestaat uit zes locaties en een centrale dienst. De werkplek is op de centrale dienst, gevestigd aan de Bentincklaan 280 te Rotterdam.

Wij zoeken een medewerker debiteuren/crediteuren die:

 • ons helpt bij operationele financiële werkzaamheden (o.a. het factureren van de ouderbijdrage aan de ouders van de RISS, Rotterdam International Secondary School);
 • met ons meedenkt over de lopende processen;
 • proactief handelt, integer, dienstverlenend en klantvriendelijk is;
 • goed kan samenwerken met het team.

Wij vragen:

 • een opleiding op MBO-4 niveau op financieel gebied;
 • affiniteit met het onderwijs;
 • een op samenwerking gerichte werkhouding;en open, geduldige en flexibele werkhouding;
 • een perfecte beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

 • een gezellige en professionele werkomgeving met een warm team;
 • salariëring volgens CAO-VO (indicatie functieschaal 6 of 7, afhankelijk van de relevante werkervaring);
 • volop werk voor drie dagen;
 • dagen in nader overleg.

Nadere informatie en solliciteren

Vind je het leuk om te reageren of heb je vragen? Bel: 010-8907717 of mail: Raymond van der Torren, hoofd financiële administratie, rtr@wolfert.nl.

Sollicitaties en het CV kun je vóór 21 februari a.s. tevens richten aan dhr. Raymond van der Torren onder vermelding van “Vacature medewerker financiële administratie” via rtr@wolfert.nl.

Begeleiding en Interne Opleidingen

De afdeling Interne Opleidingen wordt gevormd door een groep van onze ‘beste’ docenten, die bovendien een grote belangstelling hebben voor het opleiden van een nieuwe generatie leraren. Onze interne opleiders zijn gespecialiseerd op vakniveau (de vakcoaches) en op vakoverstijgende begeleidingsvaardigheden (de Begeleiders Op School).

De intern opleiders zijn specialisten op verschillende terreinen die voor onze school belangrijk zijn. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan zelfstandig en actief leren, werken in het internationale en tweetalige onderwijs en werken in het Daltononderwijs. Onze bijzondere expertise wordt ook erkend door gerenommeerde opleidingsinstellingen. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van het World Teachers programma van het ICLON (Universiteit Leiden), een geheel nieuwe opleiding voor docenten in het tweetalig en internationaal onderwijs.

Werken voor Interne Opleidingen is overigens ook een voorbeeld van loopbaanontwikkeling op de Wolfert.