Vacatures

Werken op de Wolfert: wat betekent dat? Kom ik terecht in een traditionele school of een moderne werkomgeving? Lees hier over ons personeelsbeleid.

Vacatures binnen de Wolfert van Borselen scholengroep kunt u hier vinden.

Wolfert van Borselen Scholengroep

De voorzitter centrale directie is een charismatische en daadkrachtige leider, is flexibel, wil binden en bouwen aan de vernieuwingen die de afgelopen periode zijn ingezet. Hij/zij luistert naar de kwaliteiten en ervaringen van medewerkers, heeft vertrouwen in, geeft ruimte aan en schept kaders voor de collega’s. Toont oprechte belangstelling voor motieven, gevoelens en behoeften. Formuleert goed, niet alleen mondeling maar ook schriftelijk. De voorzitter centrale directie is open, transparant en houdt betrokken partijen op de hoogte van wat er speelt.

Sollicitatieproces

We zien het cv en de motivatie graag tegemoet voor 30 november 2020. Zowel de brief als CV ontvangen wij graag zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt deze sturen naar kirsten.vijver@stichtingboor.nl. Meer informatie over de functie, dan kun je je vragen stellen aan Kirsten Vijver, Corporate Recruiter, op nummer 06-34365518. Een assessment of opdracht is mogelijk onderdeel van de procedure.

Meer informatie over de specifieke locaties van de Wolfert van Borselen scholengroep vind je op de websites via www.wolfert.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Lees hier de uitgebreide vacature en profielschets.

The executive principal is a charismatic and decisive leader. They are flexible, with a strong desire to connect and to build on the innovations that have been introduced in the past few years. They respect the qualities and experience of their staff members, trust in them, give them space and create frameworks for them. They are sincerely interested in staff members’ motivations, feelings and needs. They combine eloquence with openness, a transparent attitude and the desire to keep stakeholders informed.

Application procedure

Please email your CV and letter of application, in both Dutch and English, to kirsten.vijver@stichtingboor.nl by 30 November 2020. For more information on the job, please contact Kirsten Vijver, Corporate Recruiter, tel. (+31) (0)6 343 655 18. The procedure may include an assessment or task.

For more information on the schools in the Wolfert van Borselen school group, please go to the relevant website via www.wolfert.nl.

Please read the full advertisement and profile in this document.

Openbare school voor vmbo, mavo en havo

Wolfert Lansing is een brede vmbo/mavo/havo-school in Lansingerland met mavo- en havo-ambitieklassen. Wij bieden onze leerlingen binnen de Wolfert van Borselen scholengroep doorlopende leerwegen aan, waarvoor een gedegen basis door het team van Wolfert Lansing gelegd wordt. Kwaliteitsonderwijs is daarvoor een eerste vereiste! Als gedreven docent geef jij hier invulling aan door onze leerlingen te inspireren en uit te dagen alles uit zichzelf te halen; als teamlid werk je aan ons gemeenschappelijk doel door zowel samen te werken als eigen initiatief te tonen. Wij gaan voor een 8: voldoende is niet goed genoeg meer!

Kun jij deze uitdaging aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief en cv per mail tegemoet.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Vacature docent beeldende vorming en D&P

Binnen het huidige team van Wolfert Lansing is een vacature beschikbaar voor een ‘1000-poot’!

Wolfert Lansing is op zoek naar een docent(e) met diverse kwaliteiten en uitmuntende ‘21st century skills’.

Vanaf januari 2021 is 0,42 fte beschikbaar voor het vak Beeldende Vorming voor de leerjaren één en twee van het VMBO. Indien je interesse hebt en solliciteert naar deze functie gaan wij er vanuit dat je vanaf 1 augustus beschikbaar bent voor minimaal 0,8 fte. Gezien de groei van de school verwacht Wolfert Lansing dat er volgend jaar nog meer uren beschikbaar zijn. Vanaf het nieuwe schooljaar 2021-2022 wordt de aanstelling uitgebreid met vakken uit het segment Dienstverlening en Producten (D&P), waaronder bijvoorbeeld: fotografie, multimedia en producten maken, vormgeving en typografie, producten maken en verbeteren. Maar ook het vak ‘Technology’, zal verder vormgegeven moeten worden en hier komen dan de ‘21st century skills’ aan bod, waaronder bijvoorbeeld ‘programmeren’, ‘3D-printen’, Robotica enz.

Voor de onderbouw zijn wij op zoek naar een docent die het vak ‘Beeldende Vorming’ en ‘Technology’ in het Engels kan aanbieden. De vakken die onder ‘Dienstverlening en Producten’ vallen worden in het Nederlands en alleen in de bovenbouw (3e en 4e klassen) van het vmbo aangeboden.

Bij voorkeur is Wolfert Lansing op zoek naar bevoegde eerste- of tweedegraads docenten, maar aankomende docenten die nu in het laatste studiejaar van hun opleiding zitten kunnen vanzelfsprekend ook solliciteren. Sollicitatiebrieven in het Engels geschreven wordt op prijs gesteld. Ervaring binnen het vmbo en in het lesgeven aan examenklassen is een pré.

Informatie en solliciteren

Meer informatie over de vacature, de school en het loopbaanperspectief binnen de scholengroep is te vinden op wolfert.nl/lansing. Neem bij vragen contact op met Denise den Hertog (dhi@wolfert.nl). Je kunt jouw sollicitatiebrief met cv z.s.m. mailen naar sollicitatiewla@wolfert.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Wolfert Dalton zoekt per direct, voor de bovenbouwklassen havo/vwo, een

docent Duits (eerstegraads lesbevoegdheid) voor 0,6 fte

die het vak op een hoog niveau beheerst en er plezier in heeft om gemotiveerde en getalenteerde leerlingen te inspireren. U bent een eerstegraads docent die goed kan samenwerken en die bevlogen is over het vak. Ervaring met examenklassen is een pré. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid van een vast dienstverband.

Informatie en solliciteren

Informatie over de vacature en de school zijn te verkrijgen bij de directeur, dhr. M. van den Dool, op 010-8928300. Sollicitaties uitsluitend per e-mail richten aan dhr. Van den Dool via sollwd@wolfert.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
(Reageren z.s.m., maar uiterlijk op 26 november)

Openbare school voor vwo, havo en mavo

Wolfert College is een is een dynamische Rotterdamse mavo/havo/vwo-school, inclusief isk, met uitstekende resultaten. Onze gedreven en ambitieuze docenten vormen een hecht team dat werkt aan ons gezamenlijk doel: leerlingen inspireren om alles uit zichzelf te halen. Het ontwikkelen van en werken met opdrachten die appelleren aan hogere denkvaardigheden dagen zowel leerlingen als docenten uit om hun talenten verder te ontwikkelen waarbij een actieve en nieuwsgierige houding een vereiste is.

Wil jij die uitdaging met ons aangaan?
Dan zien we, als we een vacature hebben die je aanspreekt, graag je sollicitatiebrief en cv per mail tegemoet.

Met ingang van januari 2020 zoekt Wolfert College een docent Nederlands (tweedegraads lesbevoegdheid) voor 1,0 fte.

Wij gaan voor kwaliteit en bieden dan ook perspectief op een vaste betrekking.
U kunt uw motivatiebrief inclusief cv richten aan dhr. G.J. van Melick (college@wolfert.nl).
Indien gewenst kan vooraf informatie worden opgevraagd bij dhr G.J. van Melick, directeur Wolfert College.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum en havo

Werken op Wolfert Lyceum is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lyceum is een school met een toekomst!

Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers. Er is een competentieprofiel voor docenten vastgesteld. Om dit te realiseren, zal Wolfert Lyceum de medewerkers op verschillende manieren optimaal ondersteunen en begeleiden.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor tweetalig vwo en havo

Wolfert Tweetalig biedt behalve een Engelstalig curriculum ook een onderscheidend aanbod aan vakken zoals Art and Design, drama, filosofie, Spaans, Chinees, Global Perspectives en Global Politics. Daarnaast maken leerlingen gedurende hun schoolloopbaan in een rijke internationale context bovendien kennis met andere talen en culturen. Er zijn uitwisselingsprogramma’s met partnerscholen in Ierland en Engeland. Bijzonder is ook de relatie van de school met partners in China. Leerlingen worden gestimuleerd in hun vorming tot kritische wereldburgers en maximale kansen om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

As of January 1, 2021 we are looking for an enthusiastic English teacher with a teaching qualification for a full time position. Are you available? Then please continue to read.

Wolfert Bilingual
Wolfert Tweetalig (‘tweetalig’ means bilingual in Dutch) is ranked as an Excellent School by the Dutch ministry of education. This ranking is attributed to schools with high standards of education as well as a specific and unique profile of excellence.

With more than 1200 students from Rotterdam and the surrounding area, Wolfert Tweetalig is one of the best-known schools in the Netherlands that offer bilingual education for both VWO (pre-university education) and HAVO (higher general secondary education) students.

Students of Wolfert Bilingual know what it means to be a world citizen by means of our curriculum but also through collaboration with students abroad, exchanges, excursions and international internships. They also learn to use the English language at a near-native level.

In our school building, Wolfert College’s non-bilingual VWO and HAVO students also follow their training. The school therefore houses about 1400 students in total.

Wolfert Bilingual’s leadership team consists of a head of school and four team leaders. The school’s teaching staff consists of 110 people, twenty of whom are native English speakers. The educational support staff includes seventeen people. Because Wolfert Bilingual is an Academic Training School, the school offers an internship to twenty or more first degree trainees every year.

Wolfert Bilingual is part of the Wolfert van Borselen school group. This school group consists of six schools, each with its own educational profile, that offer public secondary education in Rotterdam and the surrounding area. The school group is part of the Public Education Board of Rotterdam (BOOR).

Vacancy teacher of English
Due to maternity leave of one of our colleagues and the upcoming retirement of another colleague we are looking for an English teacher who will teach both our HAVO and VWO students in the lower years (age group 12-15 years old) as well as our upper year students (age 16-19) as of 1 January 2021.

As an English teacher you enjoy developing activities for students within an international context. You are didactically talented, a teamplayer and are open to innovative ideas and developments. You know how to guide and coach your students in achieving their learning objectives. Because all our students work with a MacBook, your digital skills are excellent. You have a degree in teaching the English language and you are familiar with bilingual education and various international exam programmes like IB and Cambridge. Can you ensure a safe learning environment and are you able to get the most out of a student? Do you have excellent communication skills in order to communicate well with both students and their parents? Then please apply to this vacancy and get in touch with us.

Interested?
Please send your resume and motivational letter to ano@wolfert.nl before Monday, December 7, 2020.
(Online) interviews are scheduled for Friday, December 11.

As of February 1, 2021 Wolfert Tweetalig is looking for an enthusiastic PE teacher with a teaching qualification for a full time position. Are you available? Then please continue to read.

Wolfert Bilingual
Wolfert Tweetalig (‘tweetalig’ means bilingual in Dutch) is ranked as an Excellent School by the Dutch ministry of education. This ranking is attributed to schools with high standards of education as well as a specific and unique profile of excellence.

With more than 1200 students from Rotterdam and the surrounding area, Wolfert Tweetalig is one of the best-known schools in the Netherlands that offer bilingual education for both VWO (pre-university education) and HAVO (higher general secondary education) students.

Students of Wolfert Bilingual know what it means to be a world citizen by means of our curriculum but also through collaboration with students abroad, exchanges, excursions and international internships. They also learn to use the English language at a near-native level.

In our school building, Wolfert College’s non-bilingual VWO and HAVO students also follow their training. The school therefore houses about 1400 students in total.

Wolfert Bilingual’s leadership team consists of a head of school and four team leaders. The school’s teaching staff consists of 110 people, twenty of whom are native English speakers. The educational support staff includes seventeen people. Because Wolfert Bilingual is an Academic Training School, the school offers an internship to twenty or more first degree trainees every year.

Wolfert Bilingual is part of the Wolfert van Borselen school group. This school group consists of six schools, each with its own educational profile, that offer public secondary education in Rotterdam and the surrounding area. The school group is part of the Public Education Board of Rotterdam (BOOR).

Vacancy teacher of Physical Education
Due to the upcoming departure of one of our colleagues, we are looking for a PE teacher who will teach both our HAVO and VWO students in the lower years age group 12-15 years old) as of 1 February 2021.

As a PE teacher you enjoy developing activities for students within an international context. You are didactically talented, a teamplayer and are open to innovative ideas and developments. You know how to guide and coach your students in achieving their learning objectives. Because all our students work with a MacBook, your digital skills are excellent. You have a degree in teaching PE and you master the English language at a near native level. Promoting the joy of exercise and raising awareness for the benefits of leading an active and healthy life comes natural to you. You help pupils become aware of the benefits of having an active and healthy lifestyle and ditto living environment. For it contributes to higher school performances, stronger resilience and an improved sense of well-being. The school uses, among other things, the Athletic Skills Model (ASM) to promote the enjoyment of exercise.

Can you ensure a safe learning environment and are you able to get the most out of a student? Do you have excellent communication skills in order to communicate well with both students and their parents? Then please apply to this vacancy and get in touch with us.

Interested?
Please send your resume and motivational letter to ano@wolfert.nl before Friday, December 4, 2020.
(Online) interviews are scheduled for Wednesday, December 16.

Rotterdam International Secondary School

Our mission is for every student to enjoy their youth. We will do this by providing innovative approaches to learning, by encouraging achievement, by fostering international mindedness with local and global engagement, by modelling ethical behaviour and by acting respectfully and with honesty.

There are currently no vacancies.

Begeleiding en Interne Opleidingen

De afdeling Interne Opleidingen wordt gevormd door een groep van onze ‘beste’ docenten, die bovendien een grote belangstelling hebben voor het opleiden van een nieuwe generatie leraren. Onze interne opleiders zijn gespecialiseerd op vakniveau (de vakcoaches) en op vakoverstijgende begeleidingsvaardigheden (de Begeleiders Op School).

De intern opleiders zijn specialisten op verschillende terreinen die voor onze school belangrijk zijn. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan zelfstandig en actief leren, werken in het internationale en tweetalige onderwijs en werken in het Daltononderwijs. Onze bijzondere expertise wordt ook erkend door gerenommeerde opleidingsinstellingen. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van het World Teachers programma van het ICLON (Universiteit Leiden), een geheel nieuwe opleiding voor docenten in het tweetalig en internationaal onderwijs.

Werken voor Interne Opleidingen is overigens ook een voorbeeld van loopbaanontwikkeling op de Wolfert.