Vacatures

Werken op de Wolfert: wat betekent dat? Kom ik terecht in een traditionele school of een moderne werkomgeving? Lees hier over ons personeelsbeleid.

Vacatures binnen de Wolfert van Borselen scholengroep kunt u hier vinden.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum en havo

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor havo, mavo en vmbo

Werken op Wolfert Lansing is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lansing is een school met een toekomst!

Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Docent Nederlands (0,65 fte) - vervanging (20 lesuren)

Wolfert Lansing zoekt met ingang van 1 augustus 2018 een

docent(e) Nederlands voor circa 0,65 fte (20 lesuren)

Het betreft een vacature in verband met het ziekteverlof van een collega.

Wolfert Lansing biedt havo (onderbouw), mavo en vmbo aan onder één dak in Lansingerland. De school telt op dit moment ongeveer 300 leerlingen, een team van ruim 35 medewerkers en timmert met verrijking van het onderwijsprogramma en nieuwbouw verder aan de weg. Met het programma in de verschillende leerwegen zet Wolfert Lansing in op het werken vanuit een niveau met alle kansen voor de leerling om het beste uit zichzelf te halen.

Nadere informatie en solliciteren
Informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.wolfert.nl/lansing. Sollicitaties kunt u per email richten aan mevrouw den Hertog, staffunctionaris P&O dhi@wolfert.nl.

Docent Nederlands (0,8-1,0 fte)

Wolfert Lansing zoekt met ingang van 1 augustus 2018 een

docent(e) Nederlands voor circa 0,8 – 1,0 fte (25 lesuren plus mentoraat)

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken beschikbaarheid.

Van de docent verwachten we:

  • een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands;
  • affiniteit en ervaring binnen het vmbo;
  • ervaring met examenklassen;
  • ervaring met mentoraat.

Wolfert Lansing biedt havo (onderbouw), mavo en vmbo aan onder één dak in Lansingerland. De school telt op dit moment ongeveer 300 leerlingen, een team van ruim 35 medewerkers en timmert met verrijking van het onderwijsprogramma en nieuwbouw verder aan de weg. Met het programma in de verschillende leerwegen zet Wolfert Lansing in op het werken vanuit een niveau met alle kansen voor de leerling om het beste uit zichzelf te halen.

Nadere informatie en solliciteren
Informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.wolfert.nl/lansing. Sollicitaties kunt u per email richten aan mevrouw Den Hertog, staffunctionaris P&O & beleid via sollicitatiewla@wolfert.nl.

Medewerker ICT (0,9 fte)

Medewerker ICT 0,9 fte

We zoeken voor onze locaties Wolfert Lansing en Wolfert Dalton per 22 augustus 2018 een ervaren medewerker ICT voor ondersteuning op het gebied van hard- en software. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Je gaat op beide locaties werken en we verwachten dat je doortastend te werk gaat en zelf initiatief neemt. Een flexibele instelling is nodig om daar aan de slag te gaan waar op dat moment de prioriteit ligt. We verwachten dat je dit ook zelf ziet en plant. Je hebt veel te maken met leerlingen, dus we zoeken iemand die affiniteit heeft met werken met jongeren. Ervaring met systemen en werken in het onderwijs is een pré.

Nadere informatie en solliciteren
We zoeken iemand met een diploma in de ICT-sector op niveau mbo-4. Salaris conform salarisschaal 6 cao VO. Informatie over onze scholen kun je vinden op onze website www.wolfert.nl.

Sollicitaties kun je per email richten aan mevrouw Den Hertog, staffunctionaris P&O en beleid, via sollicitatiewla@wolfert.nl.

Openbare school voor vwo, havo en mavo

Wolfert College is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep stelt zich tot doel om uitdagend kwaliteitsonderwijs te bieden aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. Wolfert College is een dynamische school met uitstekende resultaten.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Docent Nederlands 1e graad - 0,6 fte (tijdelijk)

Wolfert Dalton van begin schooljaar tot aan de herfstvakantie

docent Nederlands 1e graad, 0,6 fte

wegens zwangerschaps- en bevallingsverlof. U beheerst het vak op een hoog niveau en weet gemotiveerde en getalenteerde leerlingen te inspireren. U bent een docent die met plezier lesgeeft, kan samenwerken en goede communicatieve vaardigheden bezit.
Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen.

Nadere informatie en solliciteren:
Informatie over de vacature en de school kunt u verkrijgen bij de directeur, mevrouw D.F. Wuisman, op 010-8928300. Sollicitaties kunt u per e-mail richten aan mevrouw Wuisman via sollwd@wolfert.nl.

Openbare school voor tweetalig vwo en havo

Wolfert Tweetalig biedt behalve een Engelstalig curriculum ook een onderscheidend aanbod aan vakken zoals Art and Design, drama, filosofie, Spaans, Chinees, Global Perspectives en Global Politics. Daarnaast maken leerlingen gedurende hun schoolloopbaan in een rijke internationale context bovendien kennis met andere talen en culturen. Er zijn uitwisselingsprogramma’s met partnerscholen in Ierland en Engeland. Bijzonder is ook de relatie van de school met partners in China. Leerlingen worden gestimuleerd in hun vorming tot kritische wereldburgers en maximale kansen om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Economics teacher (fulltime)

Wolfert Bilingual, school for bilingual secondary education, is seeking to appoint an experienced and enthusiastic

Economics teacher (fulltime)

Candidates should be a native speaker and preferably have a teaching qualification or are currently studying to be qualified.

The department seeks to appoint an enthusiastic, dynamic and committed teacher. The successful candidate will join a hardworking; forward thinking and supportive department. Contributions from our staff to improve and explore all academic improvement are encouraged and expected.

If you are committed to enabling every student to achieve the very best they can, have a passion for Economics, can teach your subject through outstanding teaching and learning skills and are willing to become involved in the extra-curricular activities at the school, then we would love to hear from you.

Futher inquiries

For more information, please check our site www.wolfert.nl/tweetalig/en/. Applications can be sent to Mr. Koot AKO@wolfert.nl.

Rotterdam International Secondary School

There are currently no vacancies at this school.

Wolfert van Borselen Scholengroep

Medewerker financiële administratie (0,6 fte)

De Wolfert van Borselen Scholengroep zoekt een

medewerker financiële administratie (0,6 fte)

(indicatie functieschaal 5)

Ben jij onze financiële man of vrouw?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige collega die ons kan ondersteunen op het gebied van financiën.

De Wolfert van Borselen Scholengroep bestaat uit zes locaties en een centrale dienst. De werkplek is op de centrale dienst, gevestigd op de Bentincklaan 280 te Rotterdam.

Wij zoeken een medewerker debiteuren/crediteuren die:
– ons helpt bij operationele financiële werkzaamheden (o.a. het factureren van de ouderbijdrage aan de ouders van de RISS, Rotterdam International Secondary School);
– met ons meedenkt over de lopende processen;
– pro-actief handelt, integer, dienstverlenend en klantviendelijk is;
– goed kan samenwerken met het team.

Wij vragen:
– een opleiding op MBO-4 niveau op financieel gebied;
– affiniteit met het onderwijs;
– een op samenwerking gerichte werkhouding;
– een open, geduldige en flexibele werkhouding;
– een perfecte beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:
– een gezellige en professionele werkomgeving met een warm team;
– salariëring volgens CAO-VO (indicatie functieschaal 5);
– volop werk voor drie dagen;
– dagen in nader overleg.

Nadere informatie en solliciteren

Vind je het leuk om te reageren of heb je vragen? Bel of mail ons: 010-8907717. Mailen kan ook naar Raymond van der Torren, hoofd financiële administratie, rtr@wolfert.nl.

Sollicitaties en het CV kun je vóór 2 juli a.s. tevens richten aan dhr. Raymond van der Torren onder vermelding van “Vacature medewerker financiële administratie” via rtr@wolfert.nl.

Begeleiding en Interne Opleidingen

De afdeling Interne Opleidingen wordt gevormd door een groep van onze ‘beste’ docenten, die bovendien een grote belangstelling hebben voor het opleiden van een nieuwe generatie leraren. Onze interne opleiders zijn gespecialiseerd op vakniveau (de vakcoaches) en op vakoverstijgende begeleidingsvaardigheden (de Begeleiders Op School).

De intern opleiders zijn specialisten op verschillende terreinen die voor onze school belangrijk zijn. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan zelfstandig en actief leren, werken in het internationale en tweetalige onderwijs en werken in het Daltononderwijs. Onze bijzondere expertise wordt ook erkend door gerenommeerde opleidingsinstellingen. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van het World Teachers programma van het ICLON (Universiteit Leiden), een geheel nieuwe opleiding voor docenten in het tweetalig en internationaal onderwijs.

Werken voor Interne Opleidingen is overigens ook een voorbeeld van loopbaanontwikkeling op de Wolfert.