Vacatures

Werken op de Wolfert: wat betekent dat? Kom ik terecht in een traditionele school of een moderne werkomgeving? Lees hier over ons personeelsbeleid.

Vacatures binnen de Wolfert van Borselen scholengroep kunt u hier vinden.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum en havo

Er zijn op dit moment geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor havo, mavo en vmbo

Werken op Wolfert Lansing is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lansing is een school met een toekomst!

Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Er zijn op dit moment geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor vwo, havo en mavo

Twee teamleiders onderbouw mavo/havo en havo/vwo

Wolfert College zoekt:

  • Teamleider onderbouw mavo/havo
  • Teamleider onderbouw havo/vwo

(1.0 fte; S 12 +)

Wolfert College zoekt twee teamleiders voor de onderbouw. Een teamleider mavo/havo en een teamleider havo/vwo. Wolfert College is een echt Rotterdamse school. In een uitstekende sfeer gaan leerlingen uit vele culturen op een respectvolle en goede manier met elkaar en hun omgeving om. Strengheid en structuur gaan hand in hand met veel persoonlijke aandacht, uitstekende begeleiding en uitdagend onderwijs.

Het betreffen twee fulltime functies in schaal 12+ (cao vo). Ingangsdatum is 1 augustus 2018. Uitgebreide informatie over de vacature vindt u in de profielschets. In de procedurebeschrijving leest u de details van het selectieproces.

Uw sollicitatiebrief richt u aan de directeur van Wolfert College, de heer G.J. van Melick en stuurt u (bij voorkeur per e-mail) naar mevrouw J. Zijlstra; per mailadres: secretariaat@pesant.nl.

De reactietermijn sluit op dinsdag 6 februari 2018 om 12:00 uur.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Docent Nederlands - 0,65 fte

Wolfert Dalton zoekt met ingang van 14 mei a.s. tot aan de zomervakantie in verband met zwangerschaps- en bevallingsverlof een
docent Nederlands – 0,65 fte Het betreft de brugklas, havo 4 en vwo 4.

Nadere informatie en solliciteren:

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Informatie over de vacature en de school bij de directeur, mevrouw D. Wuisman, op 010-8928300 of kijk op onze site www.wolfert.nl/dalton. Sollicitaties kunt u per e-mail richten aan mevrouw Wuisman via sollwd@wolfert.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Download hier de vacaturetekst als PDF.

Openbare school voor tweetalig vwo en havo

Wolfert Tweetalig biedt behalve een Engelstalig curriculum ook een onderscheidend aanbod aan vakken zoals Art and Design, drama, filosofie, Spaans, Chinees, Global Perspectives en Global Politics. Daarnaast maken leerlingen gedurende hun schoolloopbaan in een rijke internationale context bovendien kennis met andere talen en culturen. Er zijn uitwisselingsprogramma’s met partnerscholen in Ierland en Engeland. Bijzonder is ook de relatie van de school met partners in China. Leerlingen worden gestimuleerd in hun vorming tot kritische wereldburgers en maximale kansen om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Teamleider onderbouw (havo)

Teamleider onderbouw (havo)

Als teamleider bent u een spil in het realiseren van de ambities ten aanzien van de kwaliteit van onderwijs en de ondersteuning van de leerlingen tijdens hun schooljaren op Wolfert Tweetalig.

Het betreft een fulltime functie in schaal 12+ (cao vo). Ingangsdatum is uiterlijk 1 augustus 2018. Uitgebreide informatie over de vacature vindt u in de profielschets. In de procedurebeschrijving leest u de details van het selectieproces.

De reactietermijn sluit op woensdag 24 januari 2018 om 12.00 uur.

Voor eventuele aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Evelien Ketelaar, telefoon: 0172 – 415956 of per mail: secretariaat@pesant.nl

Rotterdam International Secondary School

There are currently no vacancies at this school.

Begeleiding en Interne Opleidingen

De afdeling Interne Opleidingen wordt gevormd door een groep van onze ‘beste’ docenten, die bovendien een grote belangstelling hebben voor het opleiden van een nieuwe generatie leraren. Onze interne opleiders zijn gespecialiseerd op vakniveau (de vakcoaches) en op vakoverstijgende begeleidingsvaardigheden (de Begeleiders Op School).

De intern opleiders zijn specialisten op verschillende terreinen die voor onze school belangrijk zijn. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan zelfstandig en actief leren, werken in het internationale en tweetalige onderwijs en werken in het Daltononderwijs. Onze bijzondere expertise wordt ook erkend door gerenommeerde opleidingsinstellingen. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van het World Teachers programma van het ICLON (Universiteit Leiden), een geheel nieuwe opleiding voor docenten in het tweetalig en internationaal onderwijs.

Werken voor Interne Opleidingen is overigens ook een voorbeeld van loopbaanontwikkeling op de Wolfert.