Vacatures

Werken op de Wolfert: wat betekent dat? Kom ik terecht in een traditionele school of een moderne werkomgeving? Lees hier over ons personeelsbeleid.

Vacatures binnen de Wolfert van Borselen scholengroep kunt u hier vinden.

Openbare school voor vmbo, mavo en havo

Wolfert Lansing is een brede vmbo/mavo/havo-school in Lansingerland met mavo- en havo-ambitieklassen. Wij bieden onze leerlingen binnen de Wolfert van Borselen scholengroep doorlopende leerwegen aan, waarvoor een gedegen basis door het team van Wolfert Lansing gelegd wordt. Kwaliteitsonderwijs is daarvoor een eerste vereiste! Als gedreven docent geef jij hier invulling aan door onze leerlingen te inspireren en uit te dagen alles uit zichzelf te halen; als teamlid werk je aan ons gemeenschappelijk doel door zowel samen te werken als eigen initiatief te tonen. Wij gaan voor een 8: voldoende is niet goed genoeg meer!

Kun jij deze uitdaging aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief en cv per mail tegemoet.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Wolfert Lansing zoekt met ingang van 1 augustus 2021

een docent(e) Nederlands voor 0,4 – 0,8 fte

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Wolfert Lansing is een brede vmbo/mavo/havo-school in Lansingerland met ambitieklassen. Wij bieden onze leerlingen binnen de Wolfert van Borselen scholengroep doorlopende leerlijnen aan, waarvoor een gedegen basis door het team van Wolfert Lansing gelegd wordt.

Kwaliteitsonderwijs is daarbij een eerste vereiste! Als gedreven docent geef jij hier invulling aan door onze leerlingen te inspireren en uit te dagen alles uit zichzelf te halen; als teamlid werk je aan ons gemeenschappelijk doel door zowel samen te werken als eigen initiatief te tonen. Wij gaan voor een 8: voldoende is niet goed genoeg! Wolfert Lansing is op zoek naar een docent(e) met diverse kwaliteiten en uitmuntende ‘21st century skills’. Bij voorkeur is Wolfert Lansing op zoek naar docenten met een tweedegraads lesbevoegdheid, maar aankomende docenten die in het laatste studiejaar van hun opleiding zitten kunnen vanzelfsprekend ook solliciteren. Ervaring binnen het vmbo is een pré.

Kun jij deze uitdaging aan? Dan zien we jouw sollicitatiebrief en cv graag per mail tegemoet. Op de vacature is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Overige informatie en solliciteren

Meer informatie over de vacature, de school en het loopbaanperspectief binnen de scholengroep is te vinden op wolfert.nl/lansing. Neem bij vragen contact op met Denise den Hertog (dhi@wolfert.nl). Je kunt jouw sollicitatiebrief met cv tot en met 16 mei 2021 mailen naar sollicitatiewla@wolfert.nl.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.

Vacature teamleider bovenbouw

Wolfert Dalton zoekt met ingang van het schooljaar 2021 – 2022 een teamleider bovenbouw. Een leidinggevende die het team stimuleert in het versterken van de (basis)kwaliteit van ons onderwijs en bijdraagt aan het verdiepen van onze daltonidentiteit.

Het managementteam van Wolfert Dalton bestaat uit een directeur en twee teamleiders. Als teamleider stuur je een team aan van ongeveer 20 docenten en ben je verantwoordelijk voor het onderwijs aan circa 200 bovenbouwleerlingen. Je draagt bovendien bij aan de invulling van schoolbrede beleidsportefeuilles. Jouw aandachtsgebied is onderwijs en kwaliteit.

Overige informatie en solliciteren
Meer informatie, waaronder de profielschets en de procedurebeschrijving is te vinden op de website van Pesant. De sluitingsdatum van deze vacature is 11 mei a.s.; solliciteren kan tevens via de website van Pesant.

Wolfert Dalton zoekt per direct, ter ondersteuning van de schoolleiding een

medewerker ‘Planning interne organisatie’ (0.8 – 1.0 fte, schaal 7-VO).

Vind jij het leuk en interessant om je bezig te houden met de processen rondom onderwijsplanning, kwaliteitszorg en examensecretariaat? En in nauwe samenwerking met de teamleiders wil werken aan het verbeteren van deze processen? Dan maken wij graag kennis met jou!

We hebben een positie vacant waarvoor we iemand zoeken die daadkrachtig en analytisch aan de slag gaat met vragen rondom bijvoorbeeld dagroostering, cijferadministratie en (school)examens. Iemand die met ons de school elke dag weer een beetje beter maakt!

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen in een prettige, kleinschalige en veilige school.

Overige informatie en solliciteren
Informatie over de vacature en de school kunt u verkrijgen bij de directeur, de heer M.H.M. van den Dool, op 010-8928300. Sollicitaties kunt u per e-mail richten aan de heer Van den Dool, via sollwd@wolfert.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wolfert Dalton zoekt per 1 augustus 2021, een

docent beeldende vorming (eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid) voor 0,4 fte

die het vak op een hoog niveau beheerst en er plezier in heeft om gemotiveerde en getalenteerde leerlingen te inspireren. U heeft een eerste-of tweedegraads lesbevoegdheid en u bent een docent die goed kan samenwerken en die bevlogen is over het vak.

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen in een prettige, kleinschalige en veilige school.

Overige informatie en solliciteren
Informatie over de vacature en de school kunt u verkrijgen bij de directeur, de heer M.H.M. van den Dool, op 010-8928300. Sollicitaties kunt u per e-mail richten aan de heer van den Dool, via sollwd@wolfert.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Openbare school voor vwo, havo en mavo

Wolfert College is een is een dynamische Rotterdamse mavo/havo/vwo-school, inclusief isk, met uitstekende resultaten. Onze gedreven en ambitieuze docenten vormen een hecht team dat werkt aan ons gezamenlijk doel: leerlingen inspireren om alles uit zichzelf te halen. Het ontwikkelen van en werken met opdrachten die appelleren aan hogere denkvaardigheden dagen zowel leerlingen als docenten uit om hun talenten verder te ontwikkelen waarbij een actieve en nieuwsgierige houding een vereiste is.

Wil jij die uitdaging met ons aangaan?
Dan zien we, als we een vacature hebben die je aanspreekt, graag je sollicitatiebrief en cv per mail tegemoet.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare daltonschool voor gymnasium, atheneum en havo

Werken op Wolfert Lyceum is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lyceum is een school met een toekomst!

Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers. Er is een competentieprofiel voor docenten vastgesteld. Om dit te realiseren, zal Wolfert Lyceum de medewerkers op verschillende manieren optimaal ondersteunen en begeleiden.

Op vacatures is de sollicitatiecode van BOOR van toepassing.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Openbare school voor tweetalig vwo en havo

Wolfert Tweetalig biedt behalve een Engelstalig curriculum ook een onderscheidend aanbod aan vakken zoals Art and Design, drama, filosofie, Spaans, Chinees, Global Perspectives en Global Politics. Daarnaast maken leerlingen gedurende hun schoolloopbaan in een rijke internationale context bovendien kennis met andere talen en culturen. Er zijn uitwisselingsprogramma’s met partnerscholen in Ierland en Engeland. Bijzonder is ook de relatie van de school met partners in China. Leerlingen worden gestimuleerd in hun vorming tot kritische wereldburgers en maximale kansen om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Rotterdam International Secondary School

Our mission is for every student to enjoy their youth. We will do this by providing innovative approaches to learning, by encouraging achievement, by fostering international mindedness with local and global engagement, by modelling ethical behaviour and by acting respectfully and with honesty.

There are currently no vacancies.

Wolfert van Borselen Scholengroep

Er zijn momenteel geen vacatures op deze locatie.

Begeleiding en Interne Opleidingen

De afdeling Interne Opleidingen wordt gevormd door een groep van onze ‘beste’ docenten, die bovendien een grote belangstelling hebben voor het opleiden van een nieuwe generatie leraren. Onze interne opleiders zijn gespecialiseerd op vakniveau (de vakcoaches) en op vakoverstijgende begeleidingsvaardigheden (de Begeleiders Op School).

De intern opleiders zijn specialisten op verschillende terreinen die voor onze school belangrijk zijn. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan zelfstandig en actief leren, werken in het internationale en tweetalige onderwijs en werken in het Daltononderwijs. Onze bijzondere expertise wordt ook erkend door gerenommeerde opleidingsinstellingen. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van het World Teachers programma van het ICLON (Universiteit Leiden), een geheel nieuwe opleiding voor docenten in het tweetalig en internationaal onderwijs.

Werken voor Interne Opleidingen is overigens ook een voorbeeld van loopbaanontwikkeling op de Wolfert.