Oud-leerlingen

Met enige regelmaat zijn er activiteiten die betrekking hebben op leerlingen die in het verleden met veel plezier onze school hebben bezocht. Op deze pagina staan de activiteiten van de laatste tijd.

Jubileumboek De Wolfert

De Wolfert van Borselen scholengroep viert dit schooljaar zijn 50-jarige jubileum. Daar hoort natuurlijk een jubileumboek bij en dat komt er ook! Het rijk geïllustreerde boek van meer dan 500 pagina’s (geschreven door Arthur Roza en Henk May) over de geschiedenis van de Wolfert loopt vanaf de tijd dat er van een Wolfert van Borselen nog helemaal geen sprake was, via de tijd van de openbare scholengemeenschap tot aan de periode waarin we nu zijn aanbeland, het tijdperk van de Wolfert van Borselen scholengroep.

Het eerste exemplaar van het boek werd feestelijk uitgereikt op de reünie van Wolfert College, Wolfert Tweetalig, RISS en haar voorlopers op zaterdag 25 mei 2019. Het boek is voor alle geïnteresseerden beschikbaar voor een prijs van €15,-. Het boek is te koop bij de receptie van elke Wolfert-school.
Wilt u een exemplaar reserveren, stuur dan een e-mail aan wolfert50jaar@wolfert.nl.

Wolfert van Borselen scholengroep viert 50-jarig bestaan met grote reünie

De Wolfert van Borselen scholengroep bestaat vijftig jaar en ter gelegenheid daarvan worden twee reünies georganiseerd. Op 25 mei en 15 juni 2019 kunnen oud-leerlingen en (oud-)medewerkers elkaar ontmoeten in hun oude school.

Op 25 mei wordt in het schoolgebouw aan de Bentincklaan, nummer 280, de reünie van Wolfert College – inclusief de ISK -, Wolfert Tweetalig, de RISS en hun voorlopers gehouden. Die voorlopers zijn de scholen die in 1968 zijn opgegaan in de openbare scholengemeenschap Wolfert van Borselen:

  • Mathenesser-hbs
  • Willem de Zwijger-hbs
  • Herman Heijermans-ulo
  • Vlaggeman-(m)ulo
  • De Jager-ulo

Op 15 juni wordt een reünie georganiseerd voor Wolfert Dalton en zijn voorloper het Caland Lyceum. Deze vindt plaats in het gebouw van Wolfert Dalton aan de Argonautenweg, nummer 55.

Overdag kunnen reünisten lessen van oud-docenten volgen, een klassenfoto laten maken en bijkletsen met oud-klasgenoten en (oud-)medewerkers. ‘s Avonds is er een warm buffet, zijn er gezellige barretjes en kunnen de voetjes van de vloer tijdens de disco.

Voor meer informatie kunnen oud-leerlingen en (oud-)medewerkers terecht op een speciale reüniewebsite, waar ze ook entreekaarten kunnen kopen. Verder is het ook mogelijk om op die website oud-klasgenoten uit te nodigen en te helpen met speuren naar de mensen die nog niet gevonden zijn.

Kijk voor meer informatie op:

Reüniepagina Wolfert College, ISK, Wolfert Tweetalig en RISS (en voorlopers)

Reüniepagina Wolfert Dalton (en voorloper)

Reünie van klas 4 mavo 1984