De stages van leerjaar 3 waren weer een groot succes! De leerlingen hebben met veel plezier veel geleerd de afgelopen week.  Op de foto zien we de volgende leerlingen met een korte omschrijving van de stageplekken en ervaringen:

Op foto 1 zien we Barbera Roukema (3E) werkzaam in de Manege Lansbergen. In de eerste week heeft ze stalwerkzaamheden uitgevoerd en in de tweede week heeft ze geholpen achter de bar. Barbara heeft geleerd hoe het kassasysteem werkt, koffie leren zetten en geleerd klanten vriendelijk te woord te staan. De Manege was er blij met Barbara. Ze wordt omschreven als een gezellig persoon die aanwijzingen snel oppakt.

Op foto 2 zien we Tesano Nijlman (3E) en Renee  Blom (3C), beide stagelopend bij de Verhage. Zij hebben geleerd hoe te frituren, klanten bedienen en schoonmaakwerkzaamheden verricht. Ze werden beide bestempeld als leergierig en sociaal.

Op foto 3 zien we Adil Bakbachi (3E) die in het gemeentehuis Lansingerland de catering verzorgde namens Ridder Catering. Adil heeft geleerd om klanten te bedienen, is mee geweest naar de groothandel en heeft geholpen met het voorbereiden van de maaltijden. Adil wordt omschreven als een harde werker, die initiatief toont en erg vriendelijk is richting de klanten.