In deze speciale talentenklas repeteren 7 derdejaars leerlingen dit schooljaar elke maandag twee uur lang na schooltijd.  Zij doen dit zodat zij op donderdag 19 en vrijdag 20 april kunnen schitteren in een meeslepend toneelstuk dat te bewonderen zal zijn in de theaterzaal in het gebouw van het Wolfert College.

Het repeteren voor een toneelstuk is hard werken. Zo moeten de talenten voor elke repetitie hun tekst goed uit het hoofd kennen zodat er in de repetitie met de tekst gewerkt kan worden, moeten de talenten alle afspraken, ideeën en uitwerkingen van die ideeën goed bijhouden in hun script en kan er geen repetitie gemist worden, omdat alle medespelers en de regisseuse op de talenten moet kunnen rekenen.

Door hun deelname aan deze klas leren de theatertalenten dus niet alleen hoe zij met hun spel de verbeelding van het publiek kunnen prikkelen en het publiek kunnen raken, maar leren zij ook de discipline die nodig is om mee te kunnen spelen in een echte theaterproductie.

Celine Bazilio

Dunya Chourti

Jessie Machado

Lourdes van Mastbergen

Jilly Natte

Rosanna Kruijt

Djyna Hulsenboom

Dit schooljaar debuteert de Wolfert Lansing Theater Talent Klas met de voorstelling:

NIETS

Nora-May is een intelligente meid van 14. Op een dag ziet ze het licht: het heeft geen zin om iets te doen, omdat je op een dag toch niets zal zijn. Oftewel niets heeft betekenis.  Ze besluit in een pruimenboom te klimmen om daar de rest van haar leven door te brengen. Zal het haar klasgenoten lukken om haar uit de boom te krijgen?

U ziet het 19 en 20 april!