ICT op Wolfert Lansing

ICT

Vragen of een probleem met je laptop, mail, Magister, etc? Mail dit dan naar meneer Del Rosso.

Chromebooks

De maatschappij verandert en het onderwijs verandert mee. De digitalisering van de samenleving neemt toe en ook in het onderwijs zijn digitale leermiddelen een onmisbaar onderdeel van veel vakken geworden. Daarom werken we op school met een Chromebook.

Naast de Chromebooks waarop we gebruik maken van digitaal lesmateriaal, werken we ook nog met traditionele leermiddelen (boeken en werkboeken) die door Van Dijk worden geleverd.

Veelgestelde vragen over Chromebooks kun je via het rechter menu ‘downloads’.

CampusShop

We hebben afspraken gemaakt met CampusShop om ouders en leerlingen te helpen bij de aanschaf van een Chromebook. Alle leerlingen in leerjaar 1 en 2 werken met een Chromebook en ook leerlingen in leerjaar 3 en 4 adviseren we om een Chromebook in verband met de mogelijkheden op onze school.  Tot en met 31 juli 2019 ontvang je € 30,- korting bij aanschaf van een laptop met Voortgezet Onderwijs Service. Kijk voor de voorwaarden op de website van CampusShop.

Kijk op de website van CampusShop voor meer informatie.

Slim.nl

Bij Slim.nl kun je software, hardware en computeraccessoires voor het onderwijs kopen met hoge kortingen. Benieuwd? Ga naar Slim.nl en registreer je hier als klant. Kies als school “Wolfert scholengroep locatie Lansing (Bergschenhoek)”.

MS Office 365

Omdat de Wolfert van Borselen scholengroep een overeenkomst met Microsoft heeft, krijgen leerlingen met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Tijdens je schoolperiode op het Wolfert kan je hiervan gebruik maken.

Klik hier om je aan te melden (vul je schoolmailadres in). Je ontvangt dan een bevestiging per mail met verdere uitleg.