Inmiddels is het traditie op Wolfert Lansing: de woensdag voorafgaand aan de laatste week voor de kerstvakantie vieren we Feliz Navidad Mundial!  Met alle leerlingen, ouders, familie en docenten van leerjaar 1. Eind van de middag komen we samen in een versierde aula. Zittend tussen de lichtjes en de pallet bomen vol vogelhuizen uit alle landen, tussen de “Pyramides” met wenskaarten en de borden op de gemaakte placemats genieten we van de gerechten die de leerlingen zelf hebben klaargemaakt: het mundiale buffet. We delen verhalen met elkaar, zien de keukens waar de leerlingen hun gerecht gemaakt hebben voorbijkomen, kunnen het gebundelde kookboek bestellen (opbrengst voor Serieus Request), we kijken terug op het eerste halfjaar en vooruit naar een fijne vakantie en het komend jaar.

Het was dit jaar wederom een enorm succes. De sfeer was bijzonder fijn, veel ouders, opa’s, oma’s, zusjes en broertjes. Alles smikkelde, babbelde en genoot. De gerechten waren ZO lekker dat het eten vrij snel op was. Dit jaar was er een extra hoogtepunt: een FLAMENCO dans van 3 leerlingen! Ze deden het prachtig!

Het was weer een enorm succesvolle dag die we graag in ere houden. Mevrouw Van der Schelde, enorm bedankt voor de organisatie!

Feliz navidad!