Hey you! Wij zijn van ‘Lansingerland Beweegt’ en wij zijn lekker bezig om de jongeren in Lansingerland in beweging te krijgen op het gebied van sport en cultuur. Wist je dat er meer dan 80 verschillende sportaanbieders en 25 culturele organisaties in de gemeente zijn?

Wij geloven dat JIJ talent hebt, maar wij begrijpen ook heel goed dat het soms lastig is om een keuze te maken als je niet precies weet wat je nou leuk vindt. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht: de strippenkaart!

Op onze website kun je een heel groot aanbod vinden van aanbieders die jou graag kennis willen laten maken met hun sport of hun cultuuractiviteit. Super chill natuurlijk, omdat je ze alleen een mailtje hoeft te sturen en dan mag je al langs komen. Als je dat mailtje hebt gestuurd, neem dan de strippenkaart mee en dan kun je een gratis proefles volgen. Of 2, misschien wel 3 als je het echt heel leuk vindt! Probeer het uit en ontdek waar jouw talenten liggen!

Oké, wij snappen dat sommige van jullie het spannend vinden om in je eentje ergens langs te gaan, maar je kan ook gewoon een vriend of vriendin meenemen en probeer het dan samen uit! Want wat is nou leuker dan samen sporten, of bijvoorbeeld samen tekenlessen of acteerlessen te volgen?

Alles op een rijtje:

Heb je vragen? Geen probleem. Je mag altijd een whatsapp naar ‘Geert’ sturen van Lansingerland Beweegt (06 144 897 55) of een email naar g.vanrijn@lansingerlandbeweegt.nl.

Have fun!

Geert, Linda en Ymke