Het team en de directie van Wolfert Lansing zijn trots op hun leerlingen en feliciteren alle geslaagde kandidaten met het behalen van hun diploma. De leerlingen hebben hiermee een drukke en spannende periode succesvol afgesloten en kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie en zich voorbereiden op de diverse vervolgstudies.

Het aantal geslaagde kandidaten op Wolfert Lansing bedraagt 97% en dat is gezien de onrustige periode waarin de school heeft verkeerd een bijzonder knappe prestatie van onze leerlingen!

Vooral bij het vak Engels liggen de resultaten ver boven het landelijk gemiddelde. In heel Nederland heeft slecht 15% van de leerlingen een hoger resultaat behaald.

Ook kunnen we trots zijn op het feit dat enkele leerlingen ‘cum laude’ – gemiddeld cijfer boven de 8 – zijn geslaagd. Ook heel knap is dat er zelfs een leerling is geslaagd met het cijfer 10 voor het vak Spaans!

Donderdag 4 juli zullen de diploma’s, tijdens een feestelijke bijeenkomst, worden uitgereikt aan onze leerlingen.

Door deze fantastische resultaten, met de nieuwbouw in zicht (start bouw 5 september) en een volledig op kracht zijnde gedreven docententeam ziet Wolfert Lansing de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet.