Wolfert PRO

Fijn dat u uw interesse toont in Wolfert PRO en dat u onze site bezoekt!

Wolfert PRO is een school voor vmbo in Bergschenhoek. In ons onderwijs staat uitdagend kwaliteitsonderwijs centraal. Onderwijs voor actieve en nieuwsgierige leerlingen. We helpen hen op te groeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde jongvolwassenen. Wij bereiden onze leerlingen voor op een succesvol mbo traject en daarom staat de loopbaanoriëntatie centraal in de opleiding. Onze school wordt dagelijks bezocht door ruim 500 leerlingen. Dit staat garant voor een kleinschalig karakter van onze school waardoor wij erin slagen onze leerlingen te kennen. Personeel en leerlingen van Wolfert PRO werken in een klein en overzichtelijk eigentijds schoolgebouw. Op dit moment werken we hard aan de realisatie van nieuwbouw direct naast de huidige locatie. Graag laten wij u de school zien en de manier waarop wij met onze leerlingen werken. U bent op één van onze open avonden van harte welkom! Wellicht tot ziens!

Nick van Bennekom, directeur Wolfert PRO & Wolfert Mavo

Mededelingen

Toetsrooster leerjaar 4

Klik hier voor toetsrooster van leerjaar 4 in week 44 van maandag 30 oktober t/m 3 november.

LOB-/Activiteitenweek

Van maandag 9 oktober t/m vrijdag 13 oktober a.s. zal de eerste, speciale LOB-/ Activiteitenweek plaatsvinden voor alle leerlingen uit leerjaar 1 en 2. Deze week zullen er geen reguliere lessen zijn; een apart rooster volgt. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor het programmaboekje voor dinsdag 10 oktober.

Klik hier voor het rooster van de LOB-/Activiteitenweek in leerjaar 1 en 2.

Nieuws

Werkplaats BV werkplaats, Bjarne

De eerste foto’s van de ´draaiende´  WERKPLAATS vanuit het vak BV staan op Facebook. Acht leerlingen werken(na schooltijd) aan hun eigen ontwerp. Met totaal uiteenlopende materialen,..

Lees meer »
English Breakfast! unnamed (1)

Dear  year 1 Parents / Beste klas 1 ouders, Scrambled eggs, bacon, sausages, baked beans, black pudding, marmelade, toast and tea… Aanstaande dinsdag 26..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda