Wolfert PRO

Fijn dat u uw interesse toont in Wolfert PRO en dat u onze site bezoekt!

Wolfert PRO is een school voor vmbo in Bergschenhoek. In ons onderwijs staat uitdagend kwaliteitsonderwijs centraal. Onderwijs voor actieve en nieuwsgierige leerlingen. We helpen hen op te groeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde jongvolwassenen. Wij bereiden onze leerlingen voor op een succesvol mbo traject en daarom staat de loopbaanoriëntatie centraal in de opleiding. Onze school wordt dagelijks bezocht door ruim 500 leerlingen. Dit staat garant voor een kleinschalig karakter van onze school waardoor wij erin slagen onze leerlingen te kennen. Personeel en leerlingen van Wolfert PRO werken in een klein en overzichtelijk eigentijds schoolgebouw. Op dit moment werken we hard aan de realisatie van nieuwbouw direct naast de huidige locatie. Graag laten wij u de school zien en de manier waarop wij met onze leerlingen werken. U bent op één van onze open avonden van harte welkom! Wellicht tot ziens!

Nick van Bennekom, directeur Wolfert PRO & Wolfert Mavo

Mededelingen

Toetsrooster lj 3

Klik onderstaand op de desbetreffende klas voor het toetsrooster van leerjaar 3.

3A
3B
3C/3D
3E/3F

Afronding examenjaar

Schooljaar 2016-2017 loopt voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL alweer bijna ten einde. Klik hier voor de brief met allerlei belangrijke informatie m.b.t. de afronding van het School Examen, het CSPE en CE. Klik hier voor het CSPE-boekje.

Klik hier voor de examendata en een overzicht van de examens 2017-2017.

Nieuws

Little Victorians Evening Show Little Victorians

We are happy to announce that although we had to change the date the “Little Victorians” show is still on, so … Save..

Lees meer »
2 t-mavo classes in Shakespeare By Night Show shakespeare

Would you like to see how confident your son/daughter is at speaking English? We have the perfect opportunity for you on June 1st..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda