MacBook

Alle leerlingen van Wolfert Tweetalig werken met een MacBook. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren omgaan met de digitale wereld. Zo zijn zij beter op de toekomst voorbereid.

De inzet van een MacBook als methodisch hulpmiddel maakt het onderwijs uitdagender en actueel. Het helpt leerlingen effectiever en efficiënter te leren.

Bij alle vakken wordt gebruik gemaakt van de MacBook. Alle leerlingen hebben een eigen Google school-e-mailadres. Voor onderbouwleerlingen staat huiswerk op Google Calendar en opdrachten in Google Classroom; bovenbouwleerlingen gebruiken hiervoor Magister. Steeds meer toetsen worden online gemaakt.

Een MacBook is geen gratis lesmateriaal. We vragen ouders of verzorgers om zelf een Macbook voor hun kind te betalen. Als ouders geen MacBook willen of kunnen betalen, dan kan er contact worden opgenomen met de school door een mail te sturen naar tweetalig@wolfert.nl. De school zal vervolgens ouders informeren over mogelijke oplossingen. Ouders die via Wolfert Tweetalig een nieuwe MacBook voor hun kind aanschaffen, krijgen hierover meer informatie in een brief die verstuurd wordt na inschrijving.

Wil je meer uit je MacBook halen?

Als leerling van Wolfert Tweetalig kun je bij Slim.nl allerlei accessoires en softwarepakketten kopen met hoge korting. Log als leerling in met je Wolfert-gegevens en ontvang hoge kortingen!