MacBook

Alle leerlingen van Wolfert Tweetalig werken met een MacBook. Dit is omdat wij het belangrijk vinden dat onze leerlingen leren omgaan met de digitale wereld zodat zij beter op de toekomst voorbereid zijn.

De inzet van een MacBook als methodisch hulpmiddel maakt het onderwijs uitdagender en actueel. Tevens kan het leerlingen helpen effectiever en efficiënter te leren.

Bij alle vakken wordt gebruik gemaakt van een MacBook. Alle leerlingen hebben een eigen Google school-e-mailadres. Voor onderbouwleerlingen staat huiswerk op Google Calendar en opdrachten in Google Classroom; bovenbouwleerlingen gebruiken hiervoor Magister.

Steeds meer toetsen worden online gemaakt.

De aanschaf van een MacBook betreft extra kosten die buiten de jaarlijkse ouderbijdrage voor het tweetalig onderwijs vallen. Het is via Wolfert Tweetalig mogelijk om met 13% korting een MacBook nieuw aan te schaffen.

Wil je meer uit je MacBook halen?

Als leerling van Wolfert Tweetalig kun je bij Slim.nl allerlei accessoires en softwarepakketten kopen met hoge korting. Log als leerling in met je Wolfert-gegevens en ontvang hoge kortingen!