De voorzitter centrale directie van de Wolfert van Borselen scholengroep is een charismatische en daadkrachtige leider, is flexibel, wil binden en bouwen aan de vernieuwingen die de afgelopen periode zijn ingezet. Hij/zij luistert naar de kwaliteiten en ervaringen van medewerkers, heeft vertrouwen in, geeft ruimte aan en schept kaders voor de collega’s. Toont oprechte belangstelling voor motieven, gevoelens en behoeften. Formuleert goed, niet alleen mondeling maar ook schriftelijk. De voorzitter centrale directie is open, transparant en houdt betrokken partijen op de hoogte van wat er speelt.

Sollicitatieproces

We zien het cv en de motivatie graag tegemoet voor 30 november 2020. Zowel de brief als CV ontvangen wij graag zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt deze sturen naar kirsten.vijver@stichtingboor.nl. Meer informatie over de functie, dan kun je je vragen stellen aan Kirsten Vijver, Corporate Recruiter, op nummer 06-34365518. Een assessment of opdracht is mogelijk onderdeel van de procedure.

Meer informatie over de specifieke locaties van de Wolfert van Borselen scholengroep vind je op de websites via www.wolfert.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Lees hier de uitgebreide vacature en profielschets.