Wat is tweetalig onderwijs op Wolfert Tweetalig?

Tweetalig onderwijs

Tweetalig onderwijs betekent dat je in twee talen les krijgt. Je krijgt les in het Nederlands, maar ook in het Engels.  Je hoeft niet al extra goed in Engels te zijn om naar een tweetalige school te gaan. In de filmpjes hieronder kun je zien wat tweetalig onderwijs is:

Tweetalig onderwijs op Wolfert Tweetalig

Tweetalig onderwijs op het Wolfert Tweetalig betekent dat je vaker het vak Engels krijgt en dat je sommige vakken in het Engels krijgt: Biology, Geography, Drama, Art & Design, Art History, History, Music, Physical Education, Economics en Maths. Hierdoor word je extra goed in Engels. In het filmpje hieronder kun je zien wat tweetalig onderwijs op Wolfert Tweetalig betekent:

MacBook

Bij alle vakken gebruik je een MacBook; al je huiswerk kun je vinden op Google Calendar en sommige toetsen doe je online. Ook heb je op deze school GUTS. Dit betekent dat je meer lessen krijgt in de vakken die je leuk vindt, zodat je daar nog beter in wordt.

Internationaal

Als je de school binnenstapt, lijkt het net alsof je in een ander land terecht bent gekomen. De leerlingen praten Engels met elkaar, bij het vak Chinees staan er allemaal Chinese tekens op het bord en vaak zijn er ook leerlingen uit het buitenland op bezoek op het Wolfert Tweetalig. Deze leerlingen komen bijvoorbeeld uit Shanghai of uit India op uitwisseling naar Nederland.