Hoi allemaal, wij zijn Lola, Kai en Lars. Wij hebben de kans gegrepen om in plaats van ons profielwerkstuk een bedrijf op te richten. Met ons bedrijf gaan wij gerecyclede beanies verkopen. Deze warme, lekker zittende mutsen, gemaakt van polyester, zijn 100% gerecycled van ePET, wat ongeveer gelijk staat aan 2,5 post-consumer flessen. Zo helpt u indirect het milieu door het dragen van uw muts!

De mutsen van MrBeanie hebben reflecterende accenten, wat de drager een extra stukje veiligheid biedt in het donker. Zowel de linker voor-, als achterkant zijn hiermee versierd, zodat het tegemoetkomend verkeer en het verkeer dat van achter nadert u goed ziet. Zo bent u ook in het donker zichtbaar met onze muts op!

Verder hebben wij onze halffabricaten tot een eindproduct laten maken in een sociale werkplaats. Hier krijgen mensen die het lastig vinden om in de reguliere maatschappij hun draai te vinden, ook een plek. Zo helpen zij ons met het afwerken van uw beanie en bieden wij hen een nieuwe uitdaging. Zo helpt u dus indirect, met het dragen van onze beanie, mensen die het lastig hebben in de dagelijkse maatschappij!

Onze beanies zijn te koop in onze webshop.

Wees er snel bij en zet ‘m op!

MrBeanie.jc@outlook.com
https://mrbeanie.store/