Van 7 tot en met 16 april gaan zestien leerlingen van het Wolfert Lyceum op reis naar Ghana. Het doel van deze reis is om zo veel mogelijk te leren over het leven en onderwijs in Ghana. Tijdens de reis zullen we een bezoek brengen aan de Jukwa Model Junior High School. Op deze school steunen wij het ‘Rabbit for School project’. Hierbij worden leerlingen die het schoolgeld niet kunnen betalen ondersteund.

Deze maand zijn de leerlingen uit de brugklassen en 2 vwo bezig met het ophalen van geld voor het goede doel. De brugklassen doen dat door het verkopen van loten voor de Ghanaloterij. De leerlingen uit 2 vwo hebben een eigen manier bedacht om geld in te zamelen.

Tijdens de Ghanamarkt op donderdag 30 maart van 16.30 tot 17.30, die op school plaatsvindt, laten de leerlingen van de brugklassen en 2 vwo aan ouders, familie, vrienden en medeleerlingen zien waar zij de afgelopen maand aan gewerkt hebben. Ook bestaat daar de mogelijkheid voor leerlingen om wat extra geld binnen te halen. Natuurlijk wordt dan ook bekendgemaakt hoeveel geld we hebben ingezameld voor het ‘Rabbit for School project’. We hopen op een hele succesvolle middag.

Wij nodigen jullie hierbij van harte uit om de markt te bezoeken en de inspanningen van onze leerlingen te aanschouwen.

Meer lezen over ons goede doel: onderwijs in Ghana? Zie ook onze blog op: http://wlghana2017.blogspot.nl/ en Facebook 

Ma-krow, hartelijke groet,

Namens de Ghanagroep,
Ingeborg van der Burg,  Diego van Parreren en  Freek Groeneweg