Wil je mw Paradna flauw zien vallen? Altijd al een keer het Spaanse accent van dhr Vlamings willen horen? Zou je dhr Van Gulik met pikzwart haar willen zien en mw’Pompen 30 kilo zwaarder? Kom dan op donderdagavond 30 maart naar school, want dan spelen wij de toneelvoorstelling ‘Het schuimt in Delft’. ‘Het schuimt in Delft’ is geschreven door dhr. en mw Folmer. Het is een aansprekend verhaal dat op zeer humoristische wijze wordt gebracht en zich afspeelt in een bierbrouwerij in de 17e eeuw waar een misdaad gepleegd wordt. In het stuk spelen veel beroemdheden uit de Gouden Eeuw, zoals Antoni van Leeuwenhoek en Johannes Vermeer.

De volledige opbrengst van deze avond gaat naar (het onderwijs in) Ghana. In april vertrekt een groep leerlingen en docenten van onze school naar Ghana om met eigen ogen te zien, wat er met het geld voor goede dingen gedaan wordt om het onderwijs in Ghana te verbeteren. In de pauze staan er in de foyer tegen kleine prijsjes smakelijke homemade hapjes, cake en taarten. Na afloop van de voorstelling is het zelfs mogelijk om op de foto te gaan met de spelers in de foyer.

Spelers en makers: leerling/docenten Wolfert Lyceum: Dylan van Meggelen (4H3), Michèle Ambrosino (MAM), Nelleke Folmer (NFO), Hans van der Gaag (HGG), Maarten van Gulik (MGU), Freek van Leeuwen (FLE), Agata Paradna (APR), Natasja Pompen (NPO), Doortje de Rijke (DRI), Bart Vlamings (BVA) en Delft toneelgroep (drie spelers).

Tijdstip: donderdag 30 maart van 20:00 – 22:00 uur.
De zaal is vanaf 19:30 uur open.

Kaartverkoop: kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en bestel je vóór vrijdag 24 maart via het mailadres: npo@wolfert.nl. Betalen doe je aan de deur (liefst gepast).

Let op: VOL = VOL, dus zorg dat je er op tijd bij bent! We hopen op vele enthousiaste reacties en veel publiek. Hartelijke groeten van de spelers en hopelijk tot 30 maart!