Online open lesmiddag

Alleen kinderen zijn welkom!

Tijdens de online open lesmiddag kun je in korte lesjes kennismaken met onze manier van werken. De online open lesmiddagen zijn op:

  • 27 januari en op 3 februari van 14.15 – 15.30 uur voor leerlingen met een havo, havo/vwo en een vwo advies.
  • 10 februari voor leerlingen met een vwo advies, die interesse hebben in ons daltongymnasium. Waarschijnlijk op hetzelfde tijdstip als hierboven, maar dat laten we nog definitief weten.

Je kunt met een vwo advies dus twee keer naar de open lesmiddag: 27 januari (of 3 februari) en 10 februari.

Hoe ziet het programma eruit?
Je wordt ingedeeld in een digitale ‘klas’, krijgt vooraf een werkblad opgestuurd voor tijdens de mentorles en volgt die middag een mentorles en daarna twee online vaklessen. De open lesmiddag eindigt ook weer met een mentorles. De inloop is van 14.15 tot 14.20 uur. Van 14.20 tot 14.35 uur is de mentorles. Daarna volgen twee online vaklessen van 20 minuten (met vijf minuten limonade break ertussen door). De laatste tien minuten is weer een mentorles, waarbij we naar goed daltongebruik, reflecteren en terugkijken op een hopelijk geslaagde online open lesmiddag.

Meld je aan!
Schrijf je snel in via onderstaand formulier. Je krijgt dan tegen die tijd een link toegestuurd, waarmee je toegang krijgt tot een Google Meet.