Vacatures

Docent(e) mens & natuur (wtf 0,6, tijdelijk)

Voor de periode 2 maart t/m 17 juli 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) met passie voor het vak. Het betreft een tijdelijke baan wegens zwangerschapsverlof voor 0,6 FTE. De werkdagen zijn bij voorkeur verdeeld over drie dagen. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO schaal LB.

Je bent een ambitieuze, innovatieve docent(e) die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend daltononderwijs en excellente prestaties van onze school en leerlingen. Onze school is volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.

Het Wolfert Lyceum is een groeiende school voor havo/vwo onderwijs in de gemeente Lansingerland en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De school is gehuisvest in een modern onderwijspand. Een uitbreiding van het gebouw staat op stapel. De school is een daltonschool en behaalt uitstekende resultaten. Zowel de Nederlandse daltonvereniging (NDV), de Inspectie als ouders en leerlingen zijn lovend over de school. De school heeft circa 110 medewerkers en 1100 leerlingen (in 2019-2020). In de komende jaren wordt een groei verwacht.

Nadere informatie en solliciteren: 
Uw sollicitatiebrief voorzien van cv ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 31 januari 2020 per mail naar mevrouw J. van der Gaag (jga@wolfert.nl).

Meer informatie is te verkrijgen bij de directeur, de heer C.P. Wind, telefoon: 010-3 401 440 (school).

Werken op Wolfert Lyceum is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lyceum is een school met een toekomst!

Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers. Er is een competentieprofiel voor docenten vastgesteld. Om dit te realiseren, zal Wolfert Lyceum de medewerkers op verschillende manieren optimaal ondersteunen en begeleiden.

Op vacatures is de sollicitatiecode VO van BOOR van toepassing: sollicitatiecode VO

Klik hier voor alle vacatures binnen de Wolfert van Borselen scholengroep.