widm level 1

WELKOM BIJ ‘WAAR IS DE MOL?’

In dit spel ga jij op zoek naar onze mol. Het doel van het spel is, dat jij met 6 letters die je in dit spel kunt verdienen een woord vormt. Dit woord is de locatie van onze mol. Het spel bestaat uit 6 levels en op elk level moet je antwoord geven op een vraag. Bepaalde letters van deze 6 antwoorden vormen samen de locatie van onze mol. Om een volgend level te bereiken, moet je dus het goede antwoord geven op een vraag. De eerste vraag staat al gelijk hieronder.

Alle antwoorden op de vragen kun je vinden op deze website. Enkele antwoorden zijn hetzelfde als die van de leerdoelen uit de ‘studiewijzer open huis’. Dus als je die al hebt ingevuld, heb je misschien al een voorsprong!

Als je antwoord wil geven op een vraag, klik je op de button ‘Geef het antwoord op vraag …’. De pagina van het volgende level wordt dan getoond, maar is beveiligd met een wachtwoord. Jouw antwoord is het wachtwoord. Als je antwoord goed is, wordt het volgende level geopend.

Van elk goed antwoord geven wij aan welke letter je nodig hebt om de locatie van onze mol te vinden. Na het laatste level kun je jouw antwoord op de vraag ‘Waar is de mol?’ via deze website digitaal insturen. Daarbij vragen we ook om je naam en e-mailadres, want we moeten je wel kunnen bereiken als je gewonnen hebt!

Twee tips:

  • Dit spel is iets makkelijker op een pc of laptop dan op een mobieltje of tablet.
  • Bij de vragen staan tips en soms ook hints, maak daar gebruik van!
  • Deel je antwoorden niet met anderen, want dan maak je zelf minder kans… 😉

Veel succes!

VRAAG 1:
Welke vmbo-leerweg heeft 5 letters en geen i?

Tip: typ je antwoord in kleine letters, bijvoorbeeld: vwo (dit is niet het goede antwoord).

© 2020 Wolfert Lansing    |    Onze school maakt deel uit van de Wolfert van Borselen scholengroep